Zámek v oblacích
O knize Zámek v oblacích
Vysoko ve švýcarských Alpách leží hotel, který již má nejlepší časy dávno za sebou. Ale když se na přelomu roku koná velkolepá oslava a přicházejí hosté z celého světa, sedmnáctiletá Fanny má stejně jako zbytek personálu plné ruce práce, aby všem hostům zajistila co nejlepší servis. Avšak jak postupně poznává, nic není takové, jak se zdá. Co se skrývá za sametovými závěsy? Vlastní žena ruského oligarchy skutečně legendární diamant? A proč ten hezký Tristan raději vylezl po fasádě, než aby šel po schodech? Fanny se brzy ocitá uprostřed život ohrožujícího dobrodružství, v němž nejen hrozí, že ztratí svou práci, ale i svoje srdce.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Zámek v oblacích" od Kerstin Gier překvapila mnohé čtenáře, kteří se do ní pustili. I když není určena pouze pro mladé dospělé, zaujala široké spektrum čtenářů. Mnozí ocenili autorčin styl psaní, který je čtivý a barvitý. Hlavní postava Fanny si získala sympatie díky svému dobrodružnému duchu a humoru. Někteří čtenáři však vyjádřili zklamání nad pomalým rozjezdem a nedostatečným rozvojem zápletky. Celkově však kniha nabízí příjemné čtení s vánoční atmosférou a romantickými prvky, které potěší nejen mladší publikum. Více v komentářích.
Komu by se kniha Zámek v oblacích mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechové příběhy
- Milovníci romantických a dobrodružných knih
- Fanoušci autorčiných předchozích děl
- Čtenáři toužící po zimní atmosféře
- Ti, kteří ocení humor v literatuře
Kniha Zámek v oblacích v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 16x |
| v Přečtených | 446x |
| ve Čtenářské výzvě | 100x |
| v Doporučených | 50x |
| v Mé knihovně | 210x |
| v Chystám se číst | 212x |
| v Chci si koupit | 70x |
| v dalších seznamech | 15x |
„“Ta spousta knih lidi odrazuje” řekl mi monsieur Rocher mrknul když jsem se nad tím podivovala. “Mají pak poradně špatné svědomí, protože vidí, jak málo toho doposud přečetli.”“
Související novinka - Zámek v oblacích
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Vánoce láska záhady tajemství Švýcarsko fantasy pro děti romantika hotely krádeže a loupeže pro dospívající mládež (young adult) služebnictvoKerstin Gier také napsal(a)
| 2015 | Rudá jako rubín |
| 2014 | První stříbrná kniha snů |