Zachránce přehled
Když Allison Carterová před čtyřmi lety nastoupila na místo mé asistentky, byl jsem skálopevně přesvědčený, že ji dostanu. Trvalo to celý rok a pak se všechno mezi námi začalo měnit. Ona se měnila. A postupně jsme se dostali do bodu, ve kterém se nyní nacházíme. Za žádnou cenu se nemůžeme vystát. Každý náš den se nese v duchu slovních přestřelek, naschválů a utrpení. Jenže mezi láskou a nenávistí je jen tenká hranice. Stačí totiž pár společných služebních cest, abych pochopil, že to, po čem jsem bolestivě toužil už tenkrát, nikdy nezmizelo. Smůla pro mě, protože ona mě nejspíš nenávidí den ode dne víc. Navíc je přesvědčená, že navždy patří tomu mizerovi, se kterým žije.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zachránce. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 17 komentářůSouvisející novinky - Zachránce (1)
Zkažená říše, Nektar a další knižní novinky (11. týden)
09.03.2025
Kniha Zachránce v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v dalších seznamech | 1x |

89 %
74 %
Zachránce
Allison už čtyři roky pracuje na pozici asistentky Zayna, který je spolumajitelem oděvní firmy. Svého šéfa upřímně nesnáší, on jí celou dobu dává svoji nevoli taky dostatečně najevo, takže jsou někdy jak kočka a myš. Allison si doma mezitím prožívá svůj vlastní partnerský vztah, který rozhodně nepatří mezi ukázkové a ona si se svým partnerem Davidem prochází trochu peklem. Přesto je nějakým zvláštním způsobem ke svému šéfovi i fyzicky přitahována a vypadá to, že ani on se jí nechce zbavit, naopak touží jí mít po svém boku možná nejen ve firmě i přes vzájemné problémy.
Autorka Kristýna do knihy sepsala příjemný romantický příběh, ve kterém není nouze na zvraty, napětí, vtip, počáteční nevoli obou protagonistů, která se pozvolna mění ve vzájemnou silnou přitažlivost a lásku. Najdete tu i kriminální zápletku. Allison je milá holka, která mě přirostla k srdci, takže jsem s napětím sledovala, jak její příběh dopadne. Občas jsem měla pocit, že zareagovala trochu zvláštně, na to jak byla velmi sebejistá ve vztahu se Zaynem, tak jí chyběla naprosto rozhodnost ve vztahu s Davidem, ale někdy odejít z toxického vztahu není úplně jednoduché, takže je její jednání pochopitelné. Zayn pak byl velký sympaťák. Spicy scény byly popsané decentně, nebylo to úplně drsárna, takže se mě to četlo v pohodě.
Konec byl trochu useknutý, některé otázky mi chybělo zodpovědět, ale nemění to nic na mém velmi dobrém pocitu z knihy. Prostě se jednalo o takovou romantickou oddechovku, která ale není jen romanťárnou, ale má i prvky napětí a krimi, čímž je právě moc dobrá. A průběh děje není úplně předvídatelný, takže vás bude fakt bavit. Pokud máte romantické knihy rádi, pak knihu určitě doporučuju, bude se vám číst sama a budete z ní mít dobrý pocit.
Moc děkuji za zaslání knihy na recenzi Nakladatelství Petunky.