Za hranicí fantazie přehled
Za hranicí série
1. díl >
„Už jste někdy byla zamilovaná, Sáro?“ „J-já nevím,“ koktám. „Možná...“ „Pokud to nevíte, tak jste zamilovaná nebyla.“ Největším Sářiným snem je být spisovatelkou, jejím knihám ale stále něco chybí a ona netuší co. Poznání s sebou přináší příliš smělý Richard, který ji při každém setkání uvádí do rozpaků, ale zároveň v ní probouzí něco, co nikdy předtím nepoznala – touhu, která ničí veškeré hranice její fantazie a vyplňuje prázdné stránky nedopsaných knih. Kromě štěstí však Sáru zaplavuje i další nepoznaný pocit – obavy, že by o všechno mohla přijít. Tímhle jediným si je totiž Sára jistá – není miláčkem štěstěny a nepřítel v reálném světě je mnohem krutější, než ten, kterého kdy stvořila její fantazie…... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha vyvolává rozporuplné pocity mezi čtenáři. Někteří ji považují za skvělou oddechovku s vtipnými momenty a překvapivým závěrem. Jiní kritizují nedostatek realismu a uvěřitelnosti v příběhu. Hlavní postavy jsou většinou sympatické, ale styl vyprávění a některé literární prvky rozdělují názory. Celkově se zdá, že kniha má své příznivce i odpůrce, což ji činí zajímavou pro různé typy čtenářů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Za hranicí fantazie mohla líbit?
- Čtenáři hledající nenáročné romantické příběhy
- Milovníci překvapivých konců
- Fanoušci humoru a oddechovek
- Romantičky, které ocení sympatické postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za hranicí fantazie. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 41 komentářůSouvisející novinky - Za hranicí fantazie (1)
Knižní novinky (18. týden)
28.04.2019
Kniha Za hranicí fantazie v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 159x |
| ve Čtenářské výzvě | 38x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 129x |
| v Chystám se číst | 93x |
| v Chci si koupit | 16x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Michaela Mitroci také napsal(a)
| 2019 | Za hranicí fantazie |
| 2017 | Pomsta čarodějnic |
| 2025 | Prokletí minulých životů |
| 2017 | Až vyjde slunce |
| 2021 | Za hranicí minulosti |

91 %
69 %
Za hranicí fantazie
Kniha se mi moc líbila. Přečteno jedním dechem. Chtěla bych si přečíst další díl tak snad se mi podaří sehnat.