Za hranicí fantazie přehled

Michaela Mitroci

Za hranicí série

1. díl >

„Už jste někdy byla zamilovaná, Sáro?“ „J-já nevím,“ koktám. „Možná...“ „Pokud to nevíte, tak jste zamilovaná nebyla.“ Největším Sářiným snem je být spisovatelkou, jejím knihám ale stále něco chybí a ona netuší co. Poznání s sebou přináší příliš smělý Richard, který ji při každém setkání uvádí do rozpaků, ale zároveň v ní probouzí něco, co nikdy předtím nepoznala – touhu, která ničí veškeré hranice její fantazie a vyplňuje prázdné stránky nedopsaných knih. Kromě štěstí však Sáru zaplavuje i další nepoznaný pocit – obavy, že by o všechno mohla přijít. Tímhle jediným si je totiž Sára jistá – není miláčkem štěstěny a nepřítel v reálném světě je mnohem krutější, než ten, kterého kdy stvořila její fantazie…... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává rozporuplné pocity mezi čtenáři. Někteří ji považují za skvělou oddechovku s vtipnými momenty a překvapivým závěrem. Jiní kritizují nedostatek realismu a uvěřitelnosti v příběhu. Hlavní postavy jsou většinou sympatické, ale styl vyprávění a některé literární prvky rozdělují názory. Celkově se zdá, že kniha má své příznivce i odpůrce, což ji činí zajímavou pro různé typy čtenářů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Za hranicí fantazie mohla líbit?

• Čtenáři hledající nenáročné romantické příběhy
  • Milovníci překvapivých konců
  • Fanoušci humoru a oddechovek
  • Romantičky, které ocení sympatické postavy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za hranicí fantazie. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

speciale88
03.03.2026

Kniha se mi moc líbila. Přečteno jedním dechem. Chtěla bych si přečíst další díl tak snad se mi podaří sehnat.

všech 41 komentářů

Související novinky - Za hranicí fantazie (1)

Knižní novinky (18. týden)

28.04.2019

Kniha Za hranicí fantazie v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně129x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Michaela Mitroci také napsal(a)

2019  68%Za hranicí fantazie
2017  82%Pomsta čarodějnic