Duše krve a popela přehled
Z krve a popela série
Jeho vzpomínky jsou poslední nadějí. Pátý díl bestsellerové fantasy série. Poppy už přežila ledacos, ale bitva, kterou bojuje po boku Casteela a dalších spojenců, teprve začíná. Bohové se probouzejí po celém Iliseeu i v říši smrtelníků a připravují se na nadcházející válku. Když však Poppy upadne do stáze, Cas čelí reálné možnosti, že by o ni mohl přijít. Proto se jí rozhodne připomenout, jak jejich společná cesta začala, a prozradí přitom o sobě věci, které ví jen Kieran. Epický milostný příběh Poppy a Casteela opět ožívá – tentokrát bude ale svou verzi příběhu vyprávět Hawke.... celý text
Originální název: The Soul of Ash and Blood, 2023
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři mají smíšené pocity ohledně pátého dílu série Z krve a popela. Někteří si užili návrat do příběhu z pohledu Casteela, zatímco jiní považují knihu za zbytečnou. Mnozí vyzdvihují humor a nové pohledy na známé scény, ale zároveň kritizují opakování a nedostatek nových informací. Závěr knihy vzbuzuje očekávání dalšího dílu, ale mnozí by uvítali rychlejší posun v ději a méně zdlouhavé pasáže. Celkově se jedná o nostalgickou, ale kontroverzní část série, která rozděluje názory čtenářů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Duše krve a popela mohla líbit?
- Fanoušci série Z krve a popela
- Čtenáři, kteří ocení retellingy známých příběhů
- Milovníci fantasy s humorem
- Ti, kdo chtějí osvěžit děj před dalším dílem
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duše krve a popela. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 65 komentářůSouvisející novinky - Duše krve a popela (1)
Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)
09.06.2024
Kniha Duše krve a popela v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 15x |
| v Přečtených | 554x |
| ve Čtenářské výzvě | 20x |
| v Doporučených | 27x |
| v Mé knihovně | 351x |
| v Chystám se číst | 284x |
| v Chci si koupit | 165x |
| v dalších seznamech | 13x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
zlo magie, kouzla láska tajemství utopie nebezpečí romantika pro dospívající mládež (young adult) pohled jiné postavy na původní příběh romantasyJennifer L. Armentrout také napsal(a)
| 2021 | Z krve a popela |
| 2014 | Počkám na tebe |
| 2014 | Buď se mnou |
| 2015 | Zůstaň se mnou |
| 2014 | Jako led |

88 %
75 %

První díl z pohledu Case s pár novinkami v kapitolách o přítomnosti. Vlastně se mi to docela líbilo, ale přeci jen bych radši posun v ději. Další díl se už blíží .