Kalimdor přehled
World of WarCraft: Putování Azerothem série
Připojte se ke slavnému lovci Rexxarovi, jeho zvířecím společníkům a velvyslanci Hordy Zekhanovi na nebezpečné cestě za tajemstvími bujného Kalimdoru. Nenechte kámen na kameni a následujte každou stopu v zemích, kde Rexxar a Zekhan odhalí tradice, poznatky, vybavení a dechberoucí krajiny od hradeb Orgrimmaru přes zlaté pláně Mulgore až po divočinu kráteru Un'Goro. A krom toho se naposledy rozloučí s Rexxarovým drahým přítelem. Putování Azerothem: Kalimdor je vaším dalším krokem na pozoruhodné cestě napříč Azerothem, protože je plný ohromujících a skvostných uměleckých děl a také nových informací od znalce světa Blizzardu, Seana Copelanda.... celý text
Originální název: Exploring Azeroth: Kalimdor, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kalimdor. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 8 komentářůSouvisející novinky - Kalimdor (1)
Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)
16.10.2022
Kniha Kalimdor v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 26x |
| v dalších seznamech | 1x |

85 %
63 %
Kalimdor
Ďalšie putovanie po rozsiahlom svete World of Warcraft, kde tentokrát sprevádzame veľvyslancov Hordy po Kalimdore. Rexxar cestuje so Zekhanom suchými pláňami Barrens cez púšť v Tanarise naprieč celým kontinentom až do Teldrassilu a zakončuje cestu v majestátnom hlavnom meste Hordy: Orgrimmare. Opisujú jednotlivé krajiny, tradície, zbrane a tvory, ktoré v daných končinách môžeme stretnúť a vtiahnu nás do atmosféry tak, že si budeme mať chuť nostalgicky zahrať a aspoň na chvíľu ísť v ich stopách.
Kniha je skvelý doplnok pre súčasných aj minulých hráčov WOW-ka. Pre tých, ktorých hra minula asi kniha veľa nedá, ale minimálne naláka dať tomu šancu a hru vyskúšať. Je to dokonale graficky spracované a jednoznačne to doma musím mať. Teším sa na ďalšie kontinenty, vyzerajú spolu na polici luxusne.