Wim Hof – Ledový muž přehled
Audiokniha Wim Hof: Ledový muž – jediný autorizovaný titul Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál. Čte Pavel Hromádka. „Zastavte se, dýchejte a udělejte z chladu svého přítele a učitele!“ - Wim Hof
Originální název: The Wim Hof Method: Activate Your Full Human Potential, 2020
Interpreti: Pavel Hromádka
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha Wima Hofa vzbudila mezi čtenáři rozmanité reakce. Mnozí ji považují za inspirativní a motivující, zejména pro ty, kteří chtějí vyzkoušet otužování a dechové techniky. Uživatelé oceňují jednoduchost metod a jejich pozitivní vliv na zdraví. Někteří však kritizují opakování myšlenek a slabší literární kvalitu. Většina čtenářů se shoduje, že i přes nedostatky kniha nabízí cenné rady a pohled na životní styl, který může být prospěšný pro mnohé. Více v komentářích.
Komu by se kniha Wim Hof – Ledový muž mohla líbit?
- Čtenáři hledající inspiraci v oblasti zdraví
- Osoby zajímající se o otužování a dechové techniky
- Milovníci motivační literatury
- Ti, kdo chtějí zlepšit svou psychickou a fyzickou kondici
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Wim Hof – Ledový muž. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 118 komentářůSouvisející novinky - Wim Hof – Ledový muž (4)
10 nejprodávanějších eknih (leden)
24.02.2021
10 nejprodávanějších eknih (prosinec)
30.01.2021
Knižní novinky (48. týden)
22.11.2020
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Já jsem každý den zamilovaný do života a jsem odhodlaný šířit svoje poselství a dát celému světu na vědomí, že tento druh lásky je dosažitelný pro každého. Láska k životu, láska mezi dvěma lidmi, láska k čemukoli, co se stane – dobrému i zlému.“
„Jsem tu díky světlu. Vedlo mě na misi za odhalením pravé podstaty lidství, což je láska.“
všech 8 citátů najdete u autoraOcenění knihy (1)
2020 -
Český bestseller
(Odborná a populárně naučná literatura pro dospělé)
Kniha Wim Hof – Ledový muž v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 45x |
| v Chci si koupit | 80x |
| v dalších seznamech | 9x |

79 %
91 %

Další samozvaný guru z kterého vyleze někdo tak důvěryhodný jako "guru Jára"