Vývojová psychologie přehled
Kniha si klade za cíl podat srozumitelný výklad vývoje člověka v průběhu celého životního cyklu od početí po smrt. Chce vyvolat zájem o obor, ilustruje jeho zajímavost a pestrost. Snaží se seznámit čtenáře s novými teoriemi a zajímavými výzkumy, předložit kontroverzní témata a rekapitulovat kritické názory. Poukazuje na rozdílnost různých pohledů, varuje před přílišnou unifikací a stereotypizací a snaží se vyvracet různá frekventovaná mylná přesvědčení a mýty, které jsou v oblasti vývojové psychologie v České republice rozšířené i mezi odborníky. Nabízí shrnutí nových vědeckých poznatků a snaží se čtenáře nasměrovat k otevřenému a kritickému myšlení.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vývojová psychologie. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 5 komentářůSouvisející novinky - Vývojová psychologie (0)
Kniha Vývojová psychologie v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 40x |
| ve Čtenářské výzvě | 1x |
| v Mé knihovně | 23x |
| v Chystám se číst | 27x |
| v Chci si koupit | 26x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Kateřina Thorová také napsal(a)
| 2015 | Vývojová psychologie |
| 2006 | Poruchy autistického spektra |
| 2010 | Výjimečné děti - Aspergerův syndrom |
| 2007 | Agrese u lidí s mentální retardací a s autismem |
| 2012 | Vztahy, intimita a sexualita lidí s mentálním handicapem nebo s autismem |

88 %
70 %
Vývojová psychologie
Mohutná a těžká kniha obsahující snad úplně všechny důležité informace o vývojové psychologii všech věkových kategorií. Od té doby, co jsem si ji pořídila, zdá se mi zbytečné číst, procházet nebo vlastnit jakoukoliv jinou publikaci o vývojové psychologii. Tahle má zkrátka vše, navíc je přehledná a má moc hezký design obálky, moc doporučuju.