Všechny cesty vedou k tobě přehled
Mariana Zapata
Pravá láska nikdy nezabloudí. Skvěle hodnocená romance od královny slow burn. Ztráta milovaných lidí je vždy těžká a Aurora ví, že návrat na místo, které kdysi nazývala domovem, bude náročný. Po rozchodu s dlouholetým přítelem ale doufá, že pobyt v zapadlém horském městečku dokáže vyléčit její zlomené srdce. A setkání s jejím domácím, který bydlí naproti, by hojení mohlo urychlit… Jenže nevrlý Tobias Rhodes nedůvěřuje cizím lidem a od Aurory si drží odstup. Ta se ale jeho chováním nedá odradit. Může pomalu pěstované přátelství přerůst v lásku, jaká vykvete jen jednou za život?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Fragment (ČR)Originální název:
All Rhodes Lead Here, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny cesty vedou k tobě. Přihlašte se a napište ho.
Další z pomalých romancí, která se autorce povedla. Hlavní hrdinka Aurora za svou minulostí pálí mosty a nový život začíná tam, kde vyrůstala jako dítě. Mrzoutského bytného si nešlo neoblíbit, jen ten americký konec mi přišel až moc, ale to je pouze osobní pohled.
Zapata opět nezklamala, příběh se mi moc líbil, nebo spíš jsem ho úplně “žrala přečteno jsem měla za víkend. Jediné co musím vytknout a co mě dost zaskočilo, jelikož u Fragmentu jsem si toho nikdy nevšimla, byla počestnost chyb… překlepy, chybějící nebo přebývající písmenka a chybně označené uvozovky. Rozhodně jsem zvědavá co dalšího od autorky u nás vyjde :)
Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)
10.11.2024
Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)
03.03.2024
Kniha Všechny cesty vedou k tobě v seznamech
v Mé knihovně | 202x |
2019 | Kulti |
2021 | S láskou, Lukov |
2022 | Srdcem proti zdi |
2020 | Rytmus, já & Malychin |
2023 | Drahý Aarone |
Za mě zatím nejlepší kniha co jsem od autorky četla a to, že mám všechny její knihy ráda.
Ta láska mezi hlavními hrdiny se vyvíjí tak lehce , přirozeně, uvěřitelně. Možná proto mě to tak pohltilo. Takovou lásku bych přála každému z nás .
Určitě si tenhle boží příběh přečtěte! :-)