Doteky zabitých přehled

Iva Procházková

Vraždy v kruhu série

< 3. díl

Nový případ charismatického majora Holiny, kterého čtenáři znají z TV série Vraždy v kruhu. „U stolu sedí žena s plavými vlasy. Dalo se čekat, že přijde. Zabití přicházejí. Touží po pozornosti, touží po doteku. Plavovláska má roztržené šaty a pořezaný krk, je bledá. Ptá se: „A kdo umře teď?“ Jaro je plné příslibů. Nové lásky se hlásí o slovo, staré znovu rozkvétají. A hudba inspiruje – k bouřlivým citům i k vraždě. Když se major Holina ujímá případu mrtvé mladé ženy v pražském Rudolfinu, jedno ví s jistotou: půvabná klarinetistka svůj part už nikdy nedohraje.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doteky zabitých. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

FerdaKraken
27.09.2025

Pokud na upoutávce knihy vidím následující text:

" U stolu sedí žena s plavými vlasy. Dalo se čekat, že přijde. Zabití přicházejí. Touží po pozornosti, touží po doteku. Plavovláska má roztržené šaty a pořezaný krk, je bledá. Ptá se: „A kdo umře teď?“ "
( konec citovaného textu)

Tak je zcela a naprosto jasné, že takovou nikdy knihu číst nebud. Pokud bych náhodou z neznalosti začal, tak jí zhnuseně po několika stránkách odhodím. Nejsem úchyl, deviant ani dement. Autorka vsadila evidentně na jinou cílovou skupinu.

všech 19 komentářů

Související novinky - Doteky zabitých (0)

Kniha Doteky zabitých v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně71x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: