Volající přehled

J. D. Barker

Každá volba může mít smrtící následky. Od autora bestsellerové série Čtvrtá opice. Kontroverzní rozhlasová moderátorka Jordan Briggsová se vyškrábala na kariérní vrchol. Nekompromisní honba za úspěchem si však vybrala svou daň. Její manželství se rozpadlo, už roky nemluvila se svou matkou a kdyby neměla dceru Charlotte, byl by její osobní život v naprostých troskách. Ve svém pořadu si Jordan nebere servítky a city ostatních jsou jí ukradené. Na negativní reakce je zvyklá a nijak ji nepřekvapí, když se jeden z posluchačů rozhodne ohradit. Zakřiknutý Bernie si chce zahrát hru a Jordan pobaveně souhlasí. Zdánlivě neškodná zábava se v živém vysílaní, které má miliony posluchačů, rychle změní ve vražedné běsnění a oživí stíny dávno pohřbené minulosti. Byla Jordan skutečně schopná jít za slávou přes mrtvoly? Je toho schopná teď?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2022 , Domino
Originální název: A Caller's Game, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Volající. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Simaloo
22.10.2025

(SPOILER) Akční kniha psaná (většinou) z pohledu velmi nesympatické protagonistky.

Volající je mou pátou knihou od J. D. Barkera a bohužel byla zatím nejslabší. Pořád měla kvality typické pro Barkera - morálně zajímavé postavy, akce, svižný spád příbehu, dobře a rychle se čte, ovšem našlo dle mého i pár bodů, které pro mě osobně snížili hodnocení knihy.

Vysvětlení motivů hlavní záporné postavy přišlo moc brzy. Kniha poté ztratila napětí a tajemný aspekt, aby mohl čtenář hádat, proč se Bernie na Jordan zaměřil. Zároveň se mi moc nelbílo, jak byla kniha ukončela. Jordan není člověk, kterému můžete jako čtenář moc fandit. Je velmi sebestředná, neempatická a myslí vážně hlavně na sebe a svůj úspěch. Dle mého si nezasloužila tak pohádkově šťastný konec a mohla se vykoupit tím, že zachrání ostatní. Pro mě by to bylo více efektivní zakončení.

Přesto jsem si knihu poměrně užila a těším se na další knihy od tohoto autora.

všech 136 komentářů

Související novinky - Volající (1)

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022

Kniha Volající v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně206x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

J. D. Barker také napsal(a)

J. D. Barker
americká, 1971