Odhalená pravda přehled
Elizabeth Briggs
Vlci zvěrokruhu série
Erotická fantasy série vrcholí Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, aby odhalili pravdu o zlověstné magii Slunečních čarodějek a partnerských poutech, která ovládají životy všech? Semknou se smečky nakonec dohromady a zahodí stará nepřátelství, dokud nebudou všichni měnlivci konečně svobodní?... celý text
Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: 2024 , CosmopolisOriginální název:
Zodiac Aligned, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhalená pravda. Přihlašte se a napište ho.

Popravdě, jsem ráda, že je to za mnou. Ztratilo to pro mě jiskru a už jsem dočítala spíš jen ze zvědavosti, než z nadšení.
Nejedná se o špatný příběh, jen se připravte, že vášeň mezi hrdiny ubírá dost prostoru ději, který by mohl být kvalitnější. Sice není nouze o zvraty, jenže ty se dají dost vypozorovat a předvídat.
Takže pokud hledáte eroticky pikantní příběh ze světa vlkodlačích smeček s dobrým koncem, nesáhnete s touto sérií vedle. Přečtení nelituji, bylo to fajn. Jen to nepovažuji za něco, z čeho bych byla opravdu unesená, toť vše.
Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu
18.10.2024
Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)
25.08.2024
Kniha Odhalená pravda v seznamech
v Mé knihovně | 198x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
upíři magie, kouzla láska čarodějnice vlkodlaci, lykantropové partnerské vztahy léčitelství, alternativní medicína nadpřirození tvorové zvěrokruh vlci romantika nadpřirozené schopnosti spřízněná duše romance fantasy erotické rományAutorovy další knížky
2023 | ![]() |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
2024 | ![]() |
2025 | ![]() |
Příběh pokračuje přesně tam, kde posledně skončil. Problémy se slunečními čarodějkami pokračují a cesta za svobodou není vůbec jednoduchá a bez obětí se bohužel neobejde.
Kaden se po tom, co se stalo mezi ním a Aylou, snaží vše napravit (a že měl co napravovat, opravdu se choval jako blbec ) a chce ji získat zpět. A co si budeme, nečekal ho zrovna lehký úkol. Ayla totiž není ten typ dívky, který by mu hned neskočil kolem krku a vše odpuštěno. Za což jsem moc ráda, že si dávala pěkně načas a nedala moc nic zadarmo. Z Ayly se díky všemu stala velmi silná žena, a troufám si tvrdit i pravá alfa samice. Zároveň začala ještě více rozvíjet své magické schopnosti, a to nejen za podpory členů některých klanů, ale i nečekaných spojenců.
V tomto díle jsme se dočkali hned několika střetů klanů zvěrokruhu se slunečními čarodějkami. Ztráty byly tentokrát veliké. Obzvlášť dvě ztráty mě osobně zamrzely. A jednu považuji za velmi vykalkulovanou, aby se to hodilo do krámu. Za tohle jsem autorkou proklínala.
Jakože tenhle díl hodnotím lépe než ten předešlý. A celkově mi tahle série přišla vydařená. A jsem zvědavá na poslední knihu s bonusovými příběhy.