Víla Muchomůrka přehled
Víla Muchomůrka série
1. díl >
Věděli jste, že když houba do široka rozvine svůj klobouk, narodí se víla? A věděli jste také, že víly jsou duší lesa a že dohlížejí na to, aby zde bylo všechno v pořádku? Jednou z nich je i víla Muchomůrka, která - sotva se u své houby kouzlem objeví -, zjistí, že je v lese úplně sama. Jediné, co nachází, jsou rozšlapané nebo nakopnuté houby a hrozný nepořádek. Naštěstí se v lese skrývají odvážní kamarádi, kteří víle Muchomůrce pomohou vypátrat, kdo bere zvířátkům a vílám klidný spánek. Podaří se jim společnými silami vrátit do lesa pořádek? Budou se moci víly, které z lesa ze strachu odešly, vrátit zase zpět domů?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víla Muchomůrka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 14 komentářůSouvisející novinky - Víla Muchomůrka (0)
Kniha Víla Muchomůrka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 46x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 1x |
| v Mé knihovně | 4x |
| v Chystám se číst | 13x |
| v Chci si koupit | 9x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
přátelství, kamarádství čaj houby stromy lesy víly, rusalky medvědi ochrana přírody pátrání lesní živočichovéIvona Knechtlová také napsal(a)
| 2024 | Víla Muchomůrka |
| 2024 | Kapitánka Mia a cesta za pokladem |
| 2025 | Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství |

87 %
79 %
Víla Muchomůrka
Pro děti 4+
Největší silou této knihy jsou ilustrace. Ty jsou tak krásné a úžasné, že kolikrát stačí si je jen prohlížet.
Příběh byl jednodušší, ale zajímavý a měl i jistou gradaci. Určitě zkusíme i další díl.