Věž úsvitu přehled
Skleněný trůn série
Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu. S blížící se válkou se do potíží dostanou i Dorian a Aelin. Aby přežili, musí Chaol přemluvit krále Jižního kontinentu, aby se do války zapojil na té správné straně. Avšak to, co odhalí v Atice, je mnohem důležitější.... celý text
Originální název: Tower of Dawn, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věž úsvitu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 313 komentářůSouvisející novinky - Věž úsvitu (4)
Letní slunovrat, Vládci smrti a další knižní novinky (13. týden)
23.03.2025
10 nejprodávanějších eknih (červen)
05.07.2018
10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)
15.06.2018
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„„Takže se tu hodláš uzdravit, jen abys odešel umřít někam jinam?” „Ano.” (Yrene a Chaol)“
„„Připomínáš mi, jaký by svět měl být. Jaký svět může být.” Lži. Slova dívky, která mu byla vděčná za to, že jí nabídl volnost, a za to, že ji přiměl znovu se postavit celému světu. Dívky, která přestala existovat v tu noc, kdy na loži našli to tělo. Kdy mu rozetnula tvář. Kdy se mu pokusila vbodnout dýku do srdce. Tehdy v jejích očích uviděl divoké zvíře, jež se zbavilo pout. Nebyla žádná pouta, která by ji mohla zadržet. A slova jako čest, povinnost a důvěra zmizela v nenávratnu. (Chaol o Aelin)“
všech 7 citátů najdete u autoraKniha Věž úsvitu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 59x |
| v Přečtených | 2 980x |
| ve Čtenářské výzvě | 234x |
| v Doporučených | 252x |
| v Mé knihovně | 1 008x |
| v Chystám se číst | 612x |
| v Chci si koupit | 250x |
| v dalších seznamech | 23x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Sarah J. Maas také napsal(a)
| 2015 | Skleněný trůn |
| 2016 | Dvůr trnů a růží |
| 2017 | Dvůr mlhy a hněvu |
| 2016 | Královna stínů |
| 2020 | Rod země a krve |

86 %
77 %

Četla jsem v tandemu s Říší bouří a Věž mě hrozně bavila.