Správný krok přehled

Správný krok
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545887/bmid_spravny-krok.jpg 5 464 464

Větrné město série

Nastěhovat se pod jeho střechu a do postele - byl to opravdu správný krok?! Ryan Shay, superhvězda NBA, je novým kapitánem basketbalového týmu Chicaga a rozhodně nepotřebuje, aby se k němu do bytu přistěhovala Indy Iversová, nepořádná, emocionální a až příliš svůdná letuška a taky nejlepší kamarádka jeho sestry. Když mu však dá generální manažer klubu najevo, že takového nepřístupného osamělého vlka v roli kapitána neschvaluje, nezbude mu než ho přesvědčit, že chodí se svou společenskou spolubydlící. Potřebuje, aby Indy hrála, že je jeho milující přítelkyně, která ho promění v přátelského muže. Tahle dohoda má výhody i pro Indy, protože potřebuje doprovod na svatbu svých kamarádů z dětství a ráda by svému bývalému ukázala, že teď randí s jeho sportovním idolem. Jediný problém je, že jim tahle hra jde až moc snadno a přirozeně a že se rozmazávají hranice mezi tím, co je skutečné a co jen předstírají. Nedůvěřivý Ryan nevěří na lásku, zato Indy je romantička a začíná pochybovat, jestli nastěhovat se pod jeho střechu a do postele byl opravdu správný krok.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

The Right Move, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Správný krok. Přihlašte se a napište ho.

Kniholenka_DK
15.06.2025 audiokniha 4 z 5

Druhý díl mi přišel o malinko slabší než první, ale i tak to bylo na romantiku dost dobré.

Dále možné drobné spoilery!
První půlka byla spíš průměrná. Moc se mi nezdálo Ryanovo chování (jak zarputile trval na celibátu) a ani Indy mě ničím moc nezaujala. V druhé půlce se to ale zlepšilo a vysvětlilo se i původní Ryanovo divné chování. Co mě ale trochu vadilo byly Ryanovy “oplzlé” řečičky v erotických scénách. Ty scény byly napsané prakticky stejně jako u páru z prvního dílu, autorka s ničím novým nebo originálním v tomto směru nepřišla, ale zatímco k Evanu Zandersovi mi to docela sedělo, tak k Ryanovi ne. Přišel mi spíš jako introvertní slušňák a romantik, ale když došlo na sex, jakoby to prostě najednou nebyl on. Možná za to ale částečně může i přednes Lucie Kušnírové v audioknize, která tyhle scény nedovedla správně procítit, takže v jejím podání byly spíš děsivé než vzrušující. Zato Matouš Ruml nezklamal, jeho přednes byl na jedničku.

Závěr byl ve stylu dokonalého hollywoodského happy endu, ale tak co… kvůli tomu tyto knížky čteme ;-)

alnovka82
09.06.2025 4.5 z 5

Tak druhý díl mě bavil o hodně víc, než Mílový klub.
Ryana jsem si oblíbila už v prvním díle a na jeho příběh se moc těšila, a nezklamal. Indy mi byla taky o hodně bližší.
Bylo to taaak hezký. Jsem zvědavá na třetí díl, tenhle nasadil laťku vysoko.

kikapav
01.06.2025 2.5 z 5

Druhý díl ze série Větrné město. Ryan je basketbalový hráč, který u sebe nechá bydlet kamarádku jeho sestry Indy. Indy se rozešla s jejím dlouhodobým přítelem Alexem, který jí podváděl. Ryan a Indy jsou jako dva protiklady. On je čistotný, organizovaný a citově odtažitý a ona je emocionální a nepořádná. Přesto je to k sobě nekontrolovatelně přitahuje.

První díl série jsem si oblíbila, a tak jsem chtěla zkusit i pokračování. Kniha mě ale celkem zklamala. Dlouho se táhla a některé zápletky mi přišli trochu zbytečné. Ale konec knihy jsem si nakonec užila, i když na první díl rozhodně nemá.

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

10.12.2024

Knižní novinky do konce roku

08.12.2024

Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)

24.11.2024

Kniha Správný krok v seznamech

v Mé knihovně257x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)