Polapená přehled

Liz Tomforde

Větrné město série

Kai Rhodes je hráč chicagského baseballového klubu a svobodný táta malého kluka. Přestože má nabitý program, nestojí o to, aby mu se synem někdo pomáhal, a tak u něj chůvy vydrží stěží pár týdnů. Tentokrát ale jeho manažer najal chůvu, kterou Kai vyhodit nemůže – vlastní dceru. Miller Montgomeryová je mladá, divoká a nespoutaná. Chicago je pro ni jen krátká zastávka v úspěšné kariéře cukrářky. Nedávno získala nejprestižnější ocenění ve svém oboru, tlak s tím spojený je však na ni příliš velký a jí najednou dochází inspirace. Za dva měsíce se musí dostat zpátky do formy, proto by se měla soustředit na pečení, místo toho se však nechala od otce přemluvit, aby přes léto hlídala patnáctiměsíčního chlapečka baseballové hvězdy. Kai věnuje veškerý volný čas synovi, a tak už zapomněl, jak se bavit. Miller se rozhodne, že ho to zase naučí. Když se však u něj začne cítit jako doma, musí připomenout jim oběma, že na konci léta z Chicaga zase odjede. Kai si zpočátku myslel, že bude rád, až ta holka vypadne, teď mu ovšem léto připadá moc krátké. Miller však vždy byla volná jako pták a to poslední, co chce, je, aby ji někdo polapil.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2025 , Baronet
Originální název: Caught Up, 2023

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři vyjadřují nadšení z této série, která je plná emocí a romantiky. Autorka skvěle zachycuje vztah mezi svobodným otcem a jeho chůvou, což přináší napětí a humor. Postavy jsou sympatické a jejich chemie je přesvědčivá. Mnozí čtenáři se těší na další díly a doporučují tuto sérii jako skvělou volbu pro milovníky romantických příběhů. Příběh je napsán s lehkostí a dokáže vtáhnout do děje, což zanechává čtenáře s pocitem radosti a touhy po pokračování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Polapená mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů
  • Čtenáři hledající emocionální zážitky
  • Milovníci sportovních témat
  • Ti, kdo ocení silné postavy a jejich dynamiku
  • Čtenáři, kteří se rádi vracejí k oblíbeným sériím

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polapená. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Áňa 998
10.01.2026 audiokniha

Série Větrné město mě dlouho lákala, a tak jsem si tu cestu k ní trochu urychlila a pustila se do audioknih. U Polapené jsem si už ani nečetla anotaci a celý děj i postavy tak pro mě byly jedno velké překvapení. Nakonec se z toho pro mě vyklubal asi zatím nejlepší díl, protože tu toho bylo tolik!
Hlavní postavou je Kai, který je hráčem v baseballovém klubu Chicaga. Dřív býval drsňák, ale stačilo, když se objevil jeho syn a Kai se uklidnil. Plní nejdůležitější roli svého života. Je z něj táta rozkošného chlapečka. A pak je tu Miller, vyhlášená cukrářka, která si od své kariéry musí vzít pauzu. A její otec, shodou okolností manažer Kaiova týmu, má skvělý nápad… Co kdyby si Miller zkusila roli chůvy?
Kai je svobodný, sexy a táta malého Maxe. Vražedná kombinace a do toho si představte Miller, která peče jako bohyně a ti dva… No, nenechají si od sebe navzájem nic líbit. Škádlí se, vrací si komentáře… Ale oba spojuje láska k Maxovi a respekt k otci Miller. Jiskření mezi nimi je úžasné a hrozně mě bavili.
Tady není jen lovestory, ale je tu i hledání vlastního místa, vyhoření, bolavá minulost, vztahy vedlejších postav, provázanost… Zatraceně, já poslouchala pokaždé, i když to šlo třeba jen pět minut! A poslech byl fakt skvělý - zase tu máme dva interprety, kteří se střídají a i když má audiokniha přes 17 hodin, poslechla jsem si ji strašně rychle!
Tohle byl za mě zatím nejlepší díl - nebylo to jen o tom, že se někdo s někým dá dohromady, ale tady to dávalo všechno dohromady tak moc velkou logiku, že jsem jen zírala! Jsem strašně moc zvědavá, jaké budou další díly, ale zůstanu u audioknižní verze, která mi opravdu vyhovuje!

všech 89 komentářů

Související novinky - Polapená (4)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

18.03.2025

Zkažená říše, Nektar a další knižní novinky (11. týden)

09.03.2025

10 nejčtenějších knih (únor)

15.02.2025

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

“Ty mě budeš držet nohama na zemi, Kai, a já ti budu držet hlavu v oblacích.” - Miller

„Dneska byl fajn den.“ Usměje se mi proti hrudi. „Všechny dny můžou být fajn.“

všech 6 citátů najdete u autora

Kniha Polapená v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně301x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi