Velmi osobní kniha o zdraví přehled
„Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.“ Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení, nespokojení a stále ve spěchu. Může to být jinak? Ano! Univerzální recept nemám, ale nabízím střípky ověřených doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě co nejlépe pečovat.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přináší řadu užitečných rad a inspirací pro zdravý životní styl. Autorka se zaměřuje na důležitost pohybu, zdravého stravování a pozitivního myšlení. Její osobní příběh a názory jsou podány s otevřeností a přístupností. I když některé informace mohou být známé, kniha je vizuálně atraktivní a čtivá, což z ní činí zajímavý zdroj pro ty, kteří chtějí zlepšit svůj život. Více v komentářích.
Komu by se kniha Velmi osobní kniha o zdraví mohla líbit?
- Čtenáři hledající inspiraci pro zdravý životní styl
- Milovníci osobních příběhů a zkušeností
- Ti, kteří chtějí zlepšit své stravovací návyky
- Osoby zajímající se o pohyb a zdraví
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velmi osobní kniha o zdraví. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 146 komentářůSouvisející novinky - Velmi osobní kniha o zdraví (1)
Knižní novinky (7.5. - 20.5.)
07.05.2018
Kniha Velmi osobní kniha o zdraví v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 60x |
| v Přečtených | 794x |
| ve Čtenářské výzvě | 258x |
| v Doporučených | 44x |
| v Mé knihovně | 249x |
| v Chystám se číst | 232x |
| v Chci si koupit | 91x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Margit Slimáková také napsal(a)
| 2018 | Velmi osobní kniha o zdraví |
| 2021 | Osobní receptář pro zdraví a pohodu |
| 1996 | Jonášův průvodce zdravou kuchyní |
| 2022 | Kronika doby covidové |

82 %
74 %
45 %
Velmi osobní kniha o zdraví

Čtení opravdu k zamyšlení :)
Třeba to vážně není tak složité v tom životě. Jednoduché místní ingredience, žádná přidaná svinstva, všechno pestře, v rozumné míře, s citem a podle intuice, ať jsme v pohodě :)