Svěřte případ Kallovi přehled
Astrid Lindgren

Velký detektiv Blomkvist série
Neohrožený a skvěle kombinující detektiv Kalle Blomkvist je tu zase! Tomuhle soukromému očku neunikne ani myš, a to je mu teprve třináct let! I tentokrát se zdá, že se v ospalém, pokojném městečku Lillköpingu nemůže nic zajímavého přihodit. Je opět horké léto, prázdniny, rytíři Červené a Bílé růže se buď líně povalují, nebo spolu trochu zápasí. Ale to všechno je jen příslovečný klid před bouří Jednoho dne i v takovém poklidném místě dojde k vraždě. A navíc Kallova nejmilejší kamarádka Eva-Lotta viděla pachatele! Kallovi tedy nezbývá, k jeho nemalé radosti, než se pustit do pátrání a opět prokázat, že on je skutečně ten nejlepší... celý text
Detektivky, krimi Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2002 , Albatros (CZ)Originální název:
Mästerdetektiven Blomkvist lever farligt, 1951
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svěřte případ Kallovi. Přihlašte se a napište ho.

Tuto knihu jsem objevila na databáze knih, ani jsem nevěděla že je druhý a třetí díl, druhý jsem teď četla, byl to zajímavý příběh, třetí díl si přečtu příští týden.

I druhý Kallův případ nás s dcerkou bavil. I když tentokrát to víc než detektivka byla prazdninová dobrodružství party dětí, na jejichž pozadí postupně prokvétal zločin.
Kniha Svěřte případ Kallovi v seznamech
v Mé knihovně | 41x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
1962 | ![]() |
2001 | ![]() |
2007 | ![]() |
1998 | ![]() |
2007 | ![]() |
Na tuto knihu jsem narazila úplně náhodou. Až po několika stranách jsem zjistila, že jí napsala Astrid Lindgren. Bylo to pro mě milé překvapení, její knihy mám ráda.
Knížka se četla dobře, byla tak správně napínavá. Určitě si jí můžou přečíst trošku starší děti.