Věk zázraků přehled
Karen Thompson Walker
Téma románu je pozoruhodně aktuální ve světle událostí, které se odehrály v Japonsku. Nyní víme, že mohutné zemětřesení, jež zemí otřáslo 11. března 2011, posunulo planetu o několik palců z její osy, čímž se pozemský den o zlomek sekundy zkrátil. V románu Věk zázraků, vyprávěném hlasem jedenáctileté kalifornské dívky Julie, otřese planetou zemětřesení, které však způsobí opačný efekt... Apokalyptický příběh očima jedenáctileté dívky, která se jednoho rána vzbudí a zjistí, že svět se začal zpomalovat. A dny se prodlužují a prodlužují… Zdroj anotace a obálky: jota.cz... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 2012 , JotaOriginální název:
The Age of Miracles, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věk zázraků. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavé téma, které nabízí tolik možností! A tak nudně zpracované. Vydržela jsem "povinných" 100 stran, abych tomu dala šanci. Ani jiskřičku jsem nevykřesala.

Za mě super kniha. Protože je hlavní hrdinka mladá dívka (se všemi starostmi začínající puberty) dokázala jsem se s ni ztotožnit. Námět je velmi zajímavý. Pro mne byla kniha velmi čtiva a nedokázala jsem se od ni odtrhnout
Kniha Věk zázraků v seznamech
v Mé knihovně | 96x |
Vůbec jsem nepochopila kdo má být cílovka téhle knihy. Pro jedenáctileté holčičky je to katastrofické téma podle mě moc... No a pro dospělého ty "běžné problémy dospívající dívky" zas docela nuda. Asi jsem si od toho slibovala moc.