Vanilkový polibek přehled
Když se Aneta na dovolené místo romantiky dočká rozchodu, v práci místo pochvaly dojde na podraz a osud restaurace jejích rodičů zpečetí nespokojený food kritik, musí sebrat síly a začít znovu. O moc lépe na tom není ani David, který řeší bouřlivý rozvod a péči o malou dceru Violku. Oba mají rádi vaření a dobré jídlo, ale život vždy nechutná jen po vanilce. David totiž před Anetou skrývá trpké tajemství. Podaří se jim spolu sladit a najít ty nejlepší ingredience pro spokojený vztah?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vanilkový polibek. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 20 komentářůSouvisející novinky - Vanilkový polibek (1)
Knižní novinky (30. týden)
20.07.2025
Kniha Vanilkový polibek v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 9x |
| v Přečtených | 71x |
| ve Čtenářské výzvě | 3x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 76x |
| v Chystám se číst | 85x |
| v Chci si koupit | 23x |
| v dalších seznamech | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
přátelství, kamarádství partnerské vztahy česká literatura rozvod romantika výběr partnera pečení partnerské rozchody romány pro ženyŠárka Hieková také napsal(a)
| 2021 | Třetí zahrada |
| 2021 | Letní kraťasy |
| 2023 | Trnitá cesta |
| 2023 | Možná už zítra |
| 2023 | Jak chutná naděje |

92 %

Děj se odehrává v českém prostředí. Hlavní hrdinka Aneta prochází rozchodem se svým dlouholetým přítelem a ani v práci se jí zrovna nedaří. Nakonec se rozhodne uchýlit k rodičům s úmyslem pomoci jim zachránit skomírající restauraci. Tenhle plán ale bohužel ztroskotá kvůli food kritikovi, který si sám prochází nepříliš šťastným obdobím.
Aneta se proto (za pomoci kamarádky) rozhodne otevřít cukrářské kurzy a o víkendech se pustí do pořádání svateb.
Její příběh se prolíná s osudem Davida, který prožívá náročný rozvod, přichází o práci a zároveň se stará o svou dceru Violku.
Jak se jejich životy protnou?
Pro mě byl příběh trochu zvláštní a netypický. Odehrává se v průběhu jednoho roku a Aneta s Davidem si k sobě postupně hledají cestu. Ani v této knize jsem se však té pravé vánoční atmosféry bohužel nedočkala.
Průměrná vánoční romanťárna.
A ten konec? Tak přeslazený, že by mi z něj vypadaly zuby. Uznávám, že mi kniha bohužel moc nesedla.