Válka růží: Bouře přehled
Válka růží série
1. díl >
Píše se rok 1437 a v Anglii na trůn usedá mladičký Jindřich VI. z rodu Lancasterů. Na rozdíl od otce, který sjednotil anglickou a francouzskou korunu, nevládne pevnou rukou a podle mínění mnohých pánů příliš podléhá svým rádcům. Anglické državy ve Francii jsou v ohrožení, šíří se zvěsti o vzpouře a strach, že král a jeho našeptávači přivedou Anglii ke zkáze. Mračna se stahují a neodvratně se schyluje k bouři, jež navždy poznamená osud království.... celý text
Originální název: Wars of the Roses: Stormbird, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válka růží: Bouře. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 44 komentářůSouvisející novinky - Válka růží: Bouře (1)
Knižní novinky (6. - 11.3.)
06.03.2017
Kniha Válka růží: Bouře v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 200x |
| ve Čtenářské výzvě | 18x |
| v Doporučených | 19x |
| v Mé knihovně | 171x |
| v Chystám se číst | 171x |
| v Chci si koupit | 46x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Anglie 14. století 15. století Tudorovci georgiánská Anglie Lancasterové války růží Yorkové historické rományConn Iggulden také napsal(a)
| 2017 | Bouře |
| 2009 | Vlk plání |
| 2003 | Císař 1: Brány Říma |
| 2018 | Trojice |
| 2009 | Vládci luku |

86 %
79 %

Neskutečný nářez! Tahle kniha vás doslova přiková ke čtení! Jeden z nejlepších historických románů, co jsem kdy četl.. Akční, plné intrik a pletich,vzpoury a války, to chcete prostě! Člověk si až říká.. Není to hřích užívat si knihu, která líčí osudy skutečných postav tak věrně?Nemůžu než doporučit, výtečné!