V divočině přehled
Maple Hills série
Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i Aurora do divočiny utekli, aby si oddechli od komplikovaného života v Maple Hills. Russ ví, že pokud poruší přísné táborové pravidlo o vztazích, bude se muset vrátit domů. Zato Aurora si z něčeho takového rozhodně hlavu nedělá. Dokážou ti dva vedle sebe v poklidu existovat, nebo jediná společná noc zažehla požár, který už se nedá uhasit?... celý text
Originální název: Wildfire, 2023
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "V divočině" zaujala čtenáře svým příběhem a atmosférou letního tábora. Mnozí si oblíbili hlavní postavy, Russe a Auroře, kteří se vyrovnávají s osobními problémy. Příběh je považován za oddechovku, která nabízí příjemné čtení bez přílišného dramatu. Někteří čtenáři však vyjádřili nespokojenost s pomalejším tempem a nedostatkem hloubky v ději. Celkově však kniha získala pozitivní ohlasy a těší se na pokračování série. Více v komentářích.
Komu by se kniha V divočině mohla líbit?
- Fanoušci romantických příběhů
- Čtenáři hledající oddechové čtení
- Milovníci letních táborů a přátelství
- Ti, kdo ocení vývoj postav a jejich osobní příběhy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V divočině. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 60 komentářůSouvisející novinky - V divočině (5)
Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)
24.11.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (42. týden)
24.10.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (41. týden)
17.10.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Je to v pohodě, protože někdo, komu vůbec nevěříte, vás nemůže zklamat.“
„Odpouštět těm, kdo tě opakovaně zklamávají je jako strkat ruku znovu a znovu do ohně a očekávat, že se přitom nespálíš.“
Kniha V divočině v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 14x |
| v Chci si koupit | 81x |
| v dalších seznamech | 16x |

88 %
77 %

Na tenhle díl jsem se těšila. Ale bohužel byl horší jak jednička. Táhlo se to, nebylo tam tolik energie a vášně jako v jedničce a to mě mrzelo. Zároveň chápu, že nám to mělo dát pohled do dvou zraněných duší, ale chtěla tu vášeň a drsnost, jako v prvním díle. Přečetla jsem to a těším se na další díl, který snad bude zase odraz jedničky.