Úsměv přehled
Raina je obyčejná holka s obyčejnými problémy. Tedy do okamžiku, kdy následkem pádu přijde o – přední zuby! Takový úraz by dal pěkně zabrat každému, ovšem v případě dospívající teenagerky se chybějící chrup rovná naprosté tragédii. Chudák Raina si musí projít strašidelnou cestu po dentistických ordinacích, šperkovanou nejroztodivnějšími zubními náhradami, chirurgickými zákroky, rovnátky a obličejovými postroji. Kamarádky nemají pro její novou vizáž moc pochopení, ale co teprve tomu řeknou kluci! Citlivý i humorný grafický román Úsměv, založený na skutečné životní zkušenosti autorky, patří k tomu nejlepšímu, co může současná komiksová tvorba dospívajícím čtenářům a čtenářkám nabídnout. Získal mimo jiné Eisnerovu cenu, tedy „komiksového Oscara“, a ocitl se na samém vrcholu žebříčku bestsellerů deníku New York Times.... celý text
Originální název: Smile, 2010
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Úsměv" od Rainy Telgemeierové získala pozitivní ohlasy od čtenářů. Mnozí chválí její čtivost a krásné ilustrace. Příběh se dotýká témat dospívání a osobních zkušeností, což oslovuje široké publikum. Čtenáři oceňují humor a schopnost autorky zachytit emoce mladých lidí. Komiks je považován za ideální oddechové čtení, které vyvolává nostalgii a úsměv na tváři. Více v komentářích.
Komu by se kniha Úsměv mohla líbit?
- Teenageři a mladí dospělí
- Rodiče hledající vhodné čtení pro své děti
- Milovníci komiksů a ilustrací
- Čtenáři hledající příběhy o dospívání
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úsměv. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 57 komentářůSouvisející novinky - Úsměv (0)
„Uvedomila som si, že som sa príliš zameriavala na svoj zovňajšok a to malo negatívny vplyv na moje vnútro. Čím viac som sa venovala svojim koníčkom, tým viac som nachádzala veci, čo sa mi na mne páčia. A tak ma začali brať aj ostatní.“
Kniha Úsměv v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 328x |
| ve Čtenářské výzvě | 34x |
| v Doporučených | 37x |
| v Mé knihovně | 40x |
| v Chystám se číst | 36x |
| v Chci si koupit | 16x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

91 %
76 %
Úsměv
Další výborný díl o Raině a kamarádech