Uprdelismus přehled
Autor poznal všechny možné příručky k lepšímu životu, k němuž mají pomáhat různé meditace, cviky či dechová cvičení. Proti tomuto trendu se však obrátil a řešení našel v obráceném gardu. Podle něj je mnohem účinnější mít všechno u prdele. Proto také vymyslel svůj novotvar, který v knize rozvíjí. Až se postupně naučíte věci okolo nevnímat tak vážně a dokážete se nad ně jednoduše povznést, teprve tehdy docílíte opravdové osobní svobody.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha o osobním rozvoji získala smíšené reakce. Někteří čtenáři chválí její přístup a praktické rady. Oceňují autorovu schopnost přiblížit myšlenky modernímu čtenáři. Jiní však kritizují ezoterické prvky a vulgarity v textu. Přesto se mnozí shodují, že kniha nabízí inspiraci a podněty k zamyšlení. Mnoho čtenářů ji doporučuje pro její užitečné myšlenky a motivaci k osobnímu růstu. Více v komentářích.
Komu by se kniha Uprdelismus mohla líbit?
- Čtenáři hledající motivaci a osobní rozvoj
- Milovníci audioknih a moderní literatury
- Osoby zajímající se o meditaci a duchovní praktiky
- Ti, kdo se chtějí zamyslet nad svým životem a emocemi
- Čtenáři, kteří ocení různé pohledy na psychické zdraví
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uprdelismus. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 95 komentářůSouvisející novinky - Uprdelismus (1)
Knižní novinky (6. týden)
07.02.2021
„Naše myšlenky jsou základem toho, jak bude v budoucnu náš život vypadat, a proto jim musíme věnovat tu nejvyšší pozornost.“
„Přejte si a chtějte, oddejte se snění, avšak u prdele mějte, jestli se vaše přání splní.“
Kniha Uprdelismus v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 34x |
| v Přečtených | 495x |
| ve Čtenářské výzvě | 81x |
| v Doporučených | 21x |
| v Mé knihovně | 191x |
| v Chystám se číst | 164x |
| v Chci si koupit | 45x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jan Menděl také napsal(a)
| 2021 | Uprdelismus |
| 2018 | Skrze sebe změním tebe |
| 2017 | Cesta ven ze šíleného světa |
| 2021 | Malé velké pravdy |
| 2017 | Afirmace |

82 %
68 %
Uprdelismus
Některé pasáže o nelpění na věcech nebo o tom, proč nemá smysl se z něčeho stresovat (nic tím nezlepším, může mi na něčem záležet a nemusím se kvůli tomu bát), byly skvělé. Ale další části o reinkarnaci nebo o tom, že bůh ví, co je pro nás nejlepší, byly pro mě až moc ezo. Navíc mi přijde, že kniha nabádá k uzavření se do sebe a vzdání snahy něco měnit. Ale zároveň se mi četla hezky a vedla k zajímavým zamyšlením.