Zášť přehled
Upíří deníky série
,,...Děsivá síla plná zášti napadla naše město. Touží všechny zahubit a pít jejich krev. Dokáží se Damon se Stefanem smířit a bojovat bok po boku proti něčemu ještě hrozivějšímu, než jsou oni sami? A dokážu to já?"
Originální název: The Fury, 1991
Co říkají o knize uživatelé?
Třetí díl série přináší napínavý a zajímavý příběh. Mnozí čtenáři ho považují za nejlepší dosud. Děj je svižný a plný zvratů, což udržuje pozornost. Postavy se vyvíjejí a jejich interakce jsou poutavé. Někteří čtenáři však vyjadřují nespokojenost s opakujícími se prvky a předvídatelností. Celkově se ale většina shoduje, že kniha stojí za přečtení a nabízí příjemný zážitek. Více v komentářích.
Komu by se kniha Zášť mohla líbit?
- Fanoušci upířích příběhů
- Čtenáři hledající napínavé děje
- Milovníci romantických zápletek
- Čtenáři preferující oddechové knihy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zášť. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 74 komentářůSouvisející novinky - Zášť (0)
„Zatímco jsi hledal naše doupě, ona spala na tvojí vlastní půdě. - Damon“
Kniha Zášť v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Chci si koupit | 20x |
| v dalších seznamech | 9x |

89 %
53 %

(SPOILER) Tento díl byl zatím nejlepší! Překvapilo mě že se Elena stala upírem tak rychle ale první kapitola mě opravdu nadchla. Vůbec jsem nečekala ten zvrat kdy Elena zmatená napadne Stefana protože se snaží chránit Damona do kterého byla údajně zamilovaná. Asi to bylo tím že pila krev obou bratrů ale i tak jsem to nečekala. Konečně jsem cítila emoce hlavně u Eleny a Stefana což byla příjemná změna. Elena svou proměnu přijala celkem statečně ale bylo vidět jak je zmatená a jak jí zároveň chybí její starý život. Vedlejší postavy mi tentokrát přišly snesitelnější třeba Bonnie už nepůsobila tak dětinsky i když moc nechápu proč jí i ostatním nebylo divné že ji Alaric chtěl zhypnotizovat. U Meredith jsem chvíli měla pocit že to ani není ona myslela jsem si že se za ní někdo vydává ale nakonec se ukázalo že opravdu ví o Stefanovi i upírech protože její dědeček byl taky napadený a kvůli tomu se zbláznil to jsem nečekala jako její rodinné tajemství. Říct Mattovi pravdu mi přišlo jako blbost ale jeho scéna kdy měl strach a nemohl utéct třem upírům byla hodně silná. Bylo mi ho líto ale nakonec se rozhodl Eleně pomoct což bylo krásné gesto. Alaric zajímavá postava v podstate psycholog který se zajímá o paranormálno a možná budoucí lovec upíru? Nejvíc mě rozesmálo když Damon řekl Alaricovi „Zatímco jsi hledal naše doupě, ona spala na tvojí vlastní půdě.” Další velký zvrat přišel s tím že přes Bonnie promlouvá samotná Honorie Fellová která byla médium/čarodějka. A její hrobka byla zároveň Katherininou skrýší. Konečně se na scéně objevila Katherine… opravdová psychopatka s dětskou myslí ale přitom chytrá a nebezpečná. Ovládla zvířata hlavně psy ale nejvíc mě šokovalo že byla tím bílým koťátkem u Margaret. Poškrábala Damona jen proto aby ji nepoznal! Šílený vůbec jsem to nečekala. Sice zemřela moc rychle a přála jsem si aby tu zůstala déle ale scény s ní byly naprosto úžasné. Hezké bylo i to jak tentokrát Stefan a Damon drželi při sobě. A ten konec? Upřímně mě trochu naštvalo že Elena znovu umřela protože je jasné že v dalším díle zase ožije. Přesto musím říct že mě kniha hodně bavila a byla zatím nejlepší. Jsem zvědavá na další díl. Teď počítám že se objeví Klaus.