Umění fermentace I přehled
Sandor Ellix Katz
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout! Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: 2021 , AlferiaOriginální název:
The Art of Fermentation, 2021
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění fermentace I. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)


Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.
Související novinky (1)
Knižní novinky (46. týden)
14.11.2021
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Umění fermentace I v seznamech
v Přečtených | 6x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Mé knihovně | 9x |
v Chystám se číst | 11x |
v Chci si koupit | 8x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
2015 | ![]() |
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
Skvele shrnuti fermentace, v obecne rovine mohl jit autor jeste vice do hloubky. Naopak velmi siroce jsou rozebrany ruzne fermentacni techniky napric vsemi kulturami. Ctive, motivacni, radne ozdrojovane. Naprosto zavazi zbytecne ilustrace (jak vypada struhadlo, okurky...)