Umělcova cesta přehled
Pokud máte nějaký tvůrčí blok, pak se používáním nástrojů, které poskytuje toto dílo, naučíte tvořit svobodněji. Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti. Svým netušeným pohledem na kreativitu a systematickým postupem, který vede týden po týdnu k uvolnění myšlení a vyjadřování, ovlivnila již čtenáře v nejrůznějších zemích světa.... celý text
Originální název: Artist’s Way, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umělcova cesta. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 13 komentářůSouvisející novinky - Umělcova cesta (0)
„Od člověka se žádá, aby ze sebe učinil to, co se z něj má stát, aby naplnil svůj osud. - Paul Tillich“
„Umělec se vyjadřuje srdcem a srdce máme všichni, takže jsme všichni umělci. - Eliška Novotná“
všech 5 citátů najdete u autoraKniha Umělcova cesta v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 60x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Doporučených | 9x |
| v Mé knihovně | 33x |
| v Chystám se číst | 94x |
| v Chci si koupit | 36x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
umění sebepoznání, sebepoznávání rozvoj osobnosti, osobní rozvoj motivační knihy tvůrčí psaníJulia Cameron také napsal(a)
| 2009 | Umělcova cesta |
| 2016 | Od opojení penězi k vystřízlivění - Jak získat za 90 dní finanční svobodu |
| 2017 | Umělcova cesta pro rodiče - Jak vychovávat kreativní děti |
| 2018 | Nikdy není pozdě začít znovu |

84 %
73 %
50 %
Umělcova cesta

Za mě tato kniha jedno velké ano! Hlavně kvůli úkolům a praktikám, co jsou v ní uvedeny! Některé pasáže textu mi také úplně nesedli, ale prostě jsem to nějak přečetla a zaměřovala se hlavně na úkoly a tak. Ty jsou dobře koncipované a opravdu se člověk díky tomu změní!