Údolí přehled
Bernard Minier
Martin Servaz série
Šestý případ bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem. Malá vesnice v srdci Pyrenejí je po sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa a zdejší obyvatele navíc děsí sériový vrah, který za sebou nechává znetvořené oběti. Kriminalista Martin Servaz čelí disciplinárnímu řízení, přesto se do případu pouští. Nemůže jinak – v izolovaném údolí uvízla i jeho bývalá partnerka Marianne. Dokáže vyšetřovatel najít pachatele dřív, než dojde k dalšímu neštěstí?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2021 , XYZ (CZ)Originální název:
La Vallée, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Údolí. Přihlašte se a napište ho.

(SPOILER) Vlastně nevím, proč pořád čtu dál :D. Myšlenka dobrá, ale vše těžko uvěřitelné. Servazova nesmrtelnost jak fyzická tak kariérní. Návrat Marienne možná moc brzy a taky trochu mimo...jako by se to tam vůbec nehodilo....Někdy je dobré vědět, kdy přestat a sáhnout po jiné zápletce. Docela by mě zajímal hlubší příběh zástupce Vincenta.

Detektiv filozof.
Mám hlavní postavu ráda i tady v šestém příběhu/případu, i když mám někdy tiky z jeho rozhodnutí a neustále omílaní a vyzdvyhování nově nalezeného syna mě hodně vytáčí. A co mu všechno prochází k tomu nemám slov.
"Proč to teda Moniko furt posloucháš, když furt brbláš?"
No přece kvůli temnotě. A atmosféře. A geniálnímu přednesu audioverze. A zajímavostech o Francii. A kvůli Servasovi, dobře. I když má mouchy, ráda s nim chystám padouchy.
Tady bylo opatství, pochmurná zákoutí, pokřivený každý druhý charakter a geniální vyústění.
Ubírám v celkovém hodnocení, protože jsem neposlouchala pozorně a něco mi přišlo zmatečné a překombinované.
50 nejčtenějších knih roku 2021
27.12.2021
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin
02.09.2021
10 nejprodávanějších eknih (březen)
20.04.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Údolí v seznamech
v Přečtených | 1 516x |
v Mé knihovně | 448x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Dobře napsané