Tvrdí hoši píšou básně přehled
Kolekce tří rozhovorů s Ch. Bukowskim: – Paying for Horses (Vydělávám na dostihové sázky), London Magazine, 1974/1975 – Craft (Řemeslo), N. Y. Quaterly, 1985 – Tough Guys Write Poetry (Tvrdí hoši píšou básně), 1987.
Literatura světová
Biografie a memoáry
Vydáno:
1996
Votobia
Originální název: Tough Guys Write Poetry
Originální název: Tough Guys Write Poetry
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvrdí hoši píšou básně. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 10 komentářůSouvisející novinky - Tvrdí hoši píšou básně (0)
Kniha Tvrdí hoši píšou básně v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 243x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 81x |
| v Chystám se číst | 40x |
| v Chci si koupit | 24x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Charles Bukowski také napsal(a)
| 1995 | Šunkový nářez |
| 2013 | Všechny řitě světa i ta má |
| 1996 | Poštovní úřad |
| 2006 | Příběhy obyčejného šílenství |
| 2005 | Zápisky starého prasáka |

75 %
82 %
58 %

Vlastním pěkně dlouho, přečteno už 4x , když si chci zvednout náladu. O předčítání jeho básní , se Bukowski vyjádřil , že jde o mučení, ale nějak si musí vydělat na dostihy, při čtení před publikem si představoval, že čte koním :-):-). Navíc básně může psát ožralý , což u psaní prózy nejde , tady musí přemýšlet. Úplně si ho představuji, jak opilý s nezbytným cigárem mlátí prsty do svého ,, kulometu,, psacího stroje a chrlí jeho alkoholické výplody. Jak uvádí , ráno se všude válely popsané stránky, šedesát procent byly hrozný sračky, čtyřicet procent se dalo použít , vyškrtal jsem pár vět, zkloubil dohromady a báseň byla na světě. Velmi dobrá kniha, škoda, že tak krátká dá se zvládnout za 2 hodiny a Bukowského životních postojů a pohledu na svět je zde více, pět hvězd.