Tvořit nové věci: Mnich a terapeut
přehled
Terapeut, lektor a karmelitán od Pražského Jezulátka. Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvořit nové věci: Mnich a terapeut. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 11 komentářůSouvisející novinky - Tvořit nové věci: Mnich a terapeut (0)
Kniha Tvořit nové věci: Mnich a terapeut v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 20x |
| ve Čtenářské výzvě | 3x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 6x |
| v Chystám se číst | 16x |
| v Chci si koupit | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

84 %
78 %
Po knížce jsem sáhl víceméně náhodou. Protože mě ale předtím oslovily rozhovory se Sandrou Silnou, měl jsem chuť se začíst do úvah s podobnou tematikou. A Petr Glogar se mi stal na pár dnů velmi dobrým společníkem, možná i průvodcem. Člověk může jeho myšlenky číst a vstřebávat bez ohledu na to, jak to má sám s vírou. Petr Glogar je karmelitánský mnich, kněz a psychoterapeut. Svou duchovní pouť začal ještě v dobách totality, kdy toto rozhodnutí vyžadovalo notnou dávku odvahy. V knize odkrývá, proč se stal terapeutem nebo z jakého důvodu se po čtyřicítce rozhodl znovu studovat, a to rovnou v Římě. Dočtete se také, co všechno obnáší budovat mnišskou komunitu či klášter s otevřeným spirituálním centrem pro veřejnost. A je tam toho mnohem víc. Velmi inspirativní čtení.