Tvé překrásné já

Chuck Palahniuk

přehled

Penny Harriganová je obyčejná holka z amerického zapadákova, která sice může říct, že má flek v advokátní firmě na Manhattanu, nicméně hlavní náplní její práce je nosit kafe a rovnat židle. Nikdy by si ani ve snu nepředstavovala, že jednou večer bude sedět v superluxusní restauraci s multimiliardářem Linusem Maxwellem. Ale nejen to. Vzápětí se s ním ocitá v Paříži, kde ji zasvětí do tajných zákoutí ženské smyslnosti, předvede jí – za pomoci různých intimních pomůcek – sedmé nebe rozkoše Žena však záhy pochopí, že se stala testovacím objektem finální fáze nových erotických pomůcek, které mají změnit „ženské chápání světa“. A že před ní to v různé míře absolvovaly stovky a tisíce jiných. Intimní pomůcky pro něžné pohlaví jsou tak dokonalé, že se ženy už brzy obejdou bez mužů A tohle se Penny pokusí zastavit. Sama proti Maxwellovi, sama proti celému světu, sama proti nanobotům proudících v krvi, které jí dokážou bez její vůle působit neuvěřitelnou rozkoš i trýznivou bolest.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: 2015 , Odeon
Originální název: Beautiful You, 2014

Co říkají o knize uživatelé?

Mnoho čtenářů se shoduje, že kniha je zábavná a provokativní. Někteří ji označují za parodii na erotické romány, která se nebojí absurdity. Kritika konzumní společnosti je zde zabalena do bizarního příběhu. I když se najdou i negativní názory, většina čtenářů oceňuje autorův styl a humor. Více v komentářích.

Komu by se kniha Tvé překrásné já mohla líbit?

• Fanoušci absurdního humoru
  • Čtenáři, kteří mají rádi parodie
  • Milovníci Palahniukova stylu
  • Ti, kdo hledají provokativní literaturu

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvé překrásné já. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Majto
23.11.2024

Všetko o tejto knihe už tu predo mnou popísali iní. Súhlasím s mnohými kritickými aj pozitívnymi príspevkami. Touto knihou si Ch. P. vybral najslabší moment. Doteraz som mu odpustil kadejaké prešľapy aj prehrešky (aj Madison Spencerovú, ktorej osudy mi príbeh Penny dosť často evokoval), no teraz to nejak nešlo.
Nie som vyslovene sklamaný, len nejak nie úplne uspokojený.

všech 55 komentářů

Související novinky - Tvé překrásné já (0)

Kniha Tvé překrásné já v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně172x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi