Tvář lásky přehled

Katherine Center

Malířka Sadie se z umístění ve finále soutěže o nejlepší portrét dlouho neraduje. Po nehodě a následné operaci mozku totiž přestane rozeznávat lidské tváře. A v té době do jejího života zasáhnou rovnou dva muži – veterinář Oliver a obětavý soused Joe. Jenomže který z nich je ten pravý, když místo jejich obličejů vidí jen roztříštěnou mozaiku? Může Sadie věřit svým pocitům, když se nemůže spolehnout na zrak? A co se stane, až její problém odezní a ona konečně pohlédne pravdě do očí?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha 2025 , Motto
Originální název: Hello Stranger, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvář lásky. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Gurtha
14.10.2025

Katharine Center píše běžné romance, ale vždy něco přidá - zajímavé prostředí, téma nebo třeba reálnou nemoc při které nerozlišujete oličeje lidí.
Rozsekala mě ale ještě předtím, než hlavní hrdinka přestala obličeje rozeznávat: "
Čím vic vypadáte jako ostatní, tím víc se ostatním líbíte. Takhle konvenčního chlapa jsem už dlouho neviděla. ... Dokonale umístěné lícní kosti. Rovný nos a neuvěřitelně symetrické nosní dírky."

všech 35 komentářů

Související novinky - Tvář lásky (1)

Bezcitně, Krev křišťálového květu a další knižní novinky (9. týden)

22.02.2025

Naše myšlenky ovlivňují to, jak se cítíme. Když se budete upínat k nejhoršímu možnému scénáři, budete si to zbytečně ztěžovat.

Kniha Tvář lásky v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně106x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: