Tsunami přehled
Karin Krajčo Babinská
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných. Polozapomenuté vzpomínky se vracejí se silou tsunami a hrozí, že rodinu plnou tajemství rozmetají na kousky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tsunami. Přihlašte se a napište ho.

Po Čaroděkách jsem neváhala a sáhla po další knize od této autorky - a opět nezklamala - celý příběh byl velmi čtivý - doporučuji a ztotožňuji se s níže uvedenými komentáři.

Jako člověk který nemá Karin Babinskou Krajčo v oblibě musím říct, že mě kniha naprosto nadchla. Poslouchala jsem ji jako audioknihu, kterou namluvil Richard Krajčo, který taky není můj oblíbenec, a přesto se tato kniha řadí do mnou velmi pozitivně hodnocených.
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
Nejprodávanější knihy posledního týdne 2022 (beletrie)
04.01.2023
Nejprodávanější knihy minulého týdne (50.)
21.12.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Všechno to blažené štěstí, ty euforické pocity naplnění a naděje, bývá často prchavé a těžce vykoupené. Protože jako existuje den a noc, existuje i radost a soužení, život a smrt“
„Jenomže láska a nenávist jsou jako dvě sestry. Jako obrácené strany jedné mince.“
Ocenění knihy (1)
2022 -
Český bestseller
(Cena čtenářů)
Kniha Tsunami v seznamech
v Přečtených | 1 165x |
v Mé knihovně | 225x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2018 | ![]() |
2024 | ![]() |
2017 | ![]() |
Po Čarodějkách jsem sáhla po další knize od K.K.B. Nezklamala, fajná, čtivá. Další schovávám na dovošku. Už teď se těším!