Úklony a úklady přehled
Trochu jiný penzionát série
< 2. díl
Druhý díl úspěšné knihy Etiketa a špionáž vypráví o mladé Sofronii navštěvující druhý ročník Penzionátu mademoiselle Geraldiny pro kvalitní přípravu mladých dívek. Sofronie nastupuje do druhého ročníku Penzionátu mademoiselle Geraldiny a hned musí pomoct své kamarádce Dimity zbavit se únosců a Vieve dostat se do Bunsonovy chlapecké školy. A záhada s prototypem pokračuje – tentokrát by někdo zabíjel za jeden droboučký ventil z divnostroje. Má totiž kontrolovat étherické proudy tak, jak se ještě zatím nikomu nepovedlo! A to by znamenalo převrat v dopravě! Vedle všech těchhle potíží Sofronie zvládne ještě flirtovat s kotelníkem Mydlounem a vykašlat se na Felixe, syna vévody z Golborne. Divnostroje a mechanická zvířátka. Piklouni a nebezpečné pudinky. Vězte, že i druhý díl Etikety & špionáže bude stát za to!... celý text
Originální název: Curtsies & Conspiracies, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úklony a úklady. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 35 komentářůSouvisející novinky - Úklony a úklady (0)
Kniha Úklony a úklady v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 272x |
| ve Čtenářské výzvě | 5x |
| v Doporučených | 30x |
| v Mé knihovně | 149x |
| v Chystám se číst | 82x |
| v Chci si koupit | 24x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Tofa Borregaard také napsal(a)
| 2014 | Etiketa & špionáž |

89 %
79 %

Úklony a úklady
ANO prosím!
Tohle je přesně můj typ čtiva!
Celým srdcem doufám že se někdo někdy odhodlá přeložit další díly, protože jinak...mi nezbyde nic jiného než se naučit anglicky že ano. Což, ale to je velmi nepravděpodobné, vzhledem k tomu že já a ajina nejsme úplně besties. Heh.
Ale zároveň jsem velká kamarádka s "četdžípítem" a ten mi poradil že mám napsat nějakému nakladetelství. Upřímně, introvert ve mně mi říká ať na to ani nemyslím, ale knihomol naopak ať neváhám a okamžitě to udělám. Haaah!
Mimochodem, co takhle založit fanklub Mydlounovi!?
Love it!