Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou přehled
„Žijeme v prostoru omezeném naším vnímáním. Očima, sluchem, čichem, chutí a hmatem. Oproti tomu svět za kouřovou clonou se nám nejčastěji projevuje pocity. Když zavřeš oči a ponoříš se do sebe, víš, že hmota není všechno.“ Nech se vtáhnout pohádkovou realitou příběhu a vydej se společně s hlavními hrdiny na cestu zeměmi dávno zapadlými v čase. Budou ti průvodci krajinou, na kterou žádná mapa neexistuje. Ať procházíš náročnými životními situacemi, pátráš po hlubších životních souvislostech a smyslu, rozplétáš zašmodrchaná klubka vnitřních pocitů, bojuješ s předsudky nebo čelíš náhle vyplaveným vzpomínkám. Po přečtení příběhu se dostaví klid a důvěra v život. Knihu by neměl nechat bez povšimnutí žádný čtenář, který tuší, že naše životy mají hlubší smysl. Pro hloubavé duše, které hledají své místo v životě, všední krásu a světlo mezi stíny.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 6 komentářůSouvisející novinky - Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou (0)
Kniha Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 11x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 3x |
| v Mé knihovně | 2x |
| v Chystám se číst | 1x |
| v Chci si koupit | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
filozofie naděje surrealismus česká literatura víra hledání smyslu života strach sebepoznání, sebepoznávání poustevníci duchovní literatura rozvoj osobnosti, osobní rozvoj pohádkové příběhy vnitřní hlas léčba bolesti hledáni sebe samaTomáš Shejbal také napsal(a)
| 2025 | Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou |
| 2025 | Za hranou ticha |

Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou
Každý hľadá svoje trivandrum a pritom je tak blízko. O tom nás presviedčajú hrdinovia príbehu, ktorí sa snažia nahliadnuť za "kouřovu clonu". Každý inak a každý osobitne. Miestami drsne a potom zas láskavo. Stačí otvoriť svoje srdce a nechať sa niesť. Slová sú zbytočné, treba prečítať.
A ešte sa mi žiada doplniť - prečítať a hlavne precítiť srdcom.