Třinácté znamení přehled
Elizabeth Briggs
Vlci zvěrokruhu / Vlci zverokruhu série
1. díl >
Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka. Naděje vkládá do Konvergence – shromáždění všech smeček, kde získá nejen schopnost přeměňovat se ve vlka, ale bude jí také přidělen osudový partner vyvolený Slunečními čarodějkami. Naplní se konečně její sen o lepším životě?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
Moon Touched, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třinácté znamení. Přihlašte se a napište ho.
Do knihy sa mi dlho nechcelo pustiť, ale som veľmi rada že som sa do nej odhodlala. Bola to naozaj príjemná jednohubka. Veľmi sa mi páčil svižní dej, žiadne dlhé obkecávačka, proste sme rovno vrhnutý do deja. Svorka Raka bum ideme ďalej. Mne sa knižka veľmi páčila i keď bola predvídateľná a vlastne ma tam nič neprekvapilo, tak som sa musela u knihy celú dobu tak prihlúplo usmievať. Proste pohľadenie po duši.
Recenze: Třinácté znamení
Vlčí romance plná vášně a magie! Ayla, outsiderka, která nikdy nebyla přijata do smečky Raka, hledá naději na Konvergenci. Na tomto shromáždění smeček může získat schopnost přeměny a objevit svého osudového partnera – vyvoleného Slunečními čarodějkami.
Podaří se jí konečně najít domov a lásku, po které vždy toužila? Kniha mě naprosto vtáhla do světa, kde se mísí napětí, emoce a mystika. Ayla je postava, se kterou jsem se snadno ztotožnil/a – její touha po přijetí a lásce je neuvěřitelně silná.
Hodnocení: (5/5) – Tato kniha je skvělým příkladem toho, jak fantasy může prozkoumávat hluboké lidské touhy a vztahy. Pro fanoušky vlčích romancí a magických příběhů je to rozhodně must-read!
#TřináctéZnamení #ElizabethBriggs #VlčíRomance #FantasyKnihy
Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu
18.10.2024
Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)
26.03.2023
Kniha Třinácté znamení v seznamech
čarodějnice vlkodlaci pro ženy nadpřirozené bytosti zvěrokruh paranormální jevy vlci romantika nadpřirozené schopnosti romance fantasy erotické romány životní osudy
2023 | Třinácté znamení |
2023 | Osudové pouto |
2024 | Měsíční čarodějky |
2024 | Odhalená pravda |
Tohle bylo hodně, hodně dobré čtení, byť nejsem cílovou skupinou. I když si základní námět autorka vypůjčila ze Stmívání, smekám, jak jej dokázala rozvinout a pracovat s ním, kam původní myšlenku posunula. Určitě přečtu i další díly.