Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh přehled

Peter Petre, Arnold Schwarzenegger

Biografie jedno z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce z malého městečka v Rakousku je plný zvratů a přivádí čtenáře do světa profesionální kulturistiky, filmu i politiky.... celý text

Literatura světová Literatura faktu Biografie a memoáry
Vydáno: 2013 , XYZ (CZ)
Originální název: Total Recall: My Unbelievably True Life Story, 2012

Co říkají o knize uživatelé?

Arnold Schwarzenegger je fascinující osobnost, jejíž životní příběh zaujme široké spektrum čtenářů. Jeho cesta od chudého chlapce z Rakouska k úspěšnému sportovci, herci a politikovi je inspirativní. Kniha nabízí pohled na jeho cílevědomost a houževnatost, které mu pomohly dosáhnout mnoha cílů. Čtenáři oceňují jeho humor a pokoru, které se prolínají jeho vyprávěním. Někteří však vnímají knihu jako sebechválu, což může být pro některé čtenáře odrazující. Více v komentářích.

Komu by se kniha Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh mohla líbit?

• Fanoušci autobiografií a inspirativních příběhů
  • Čtenáři, kteří se zajímají o kulturu a politiku
  • Milovníci akčních filmů a kulturistiky
  • Ti, kdo hledají motivaci a osobní rozvoj

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Kekik
01.02.2026

Kniha veliká nejen formátem, ale i obsahem. Nejvíce jsem se těšila (a také řádně užila) část věnovanou filmům. Nejprve jsem se však musela pročíst tématem zaměřeným na kulturistiku. Arnodl Schwarzenegger pro tento sport udělal opravdu hodně. Dostal kulturistiku na vrchol. Bylo to zajímavé čtení. Část o filmech mě bavila nejvíce. Zákulisní informace ty já můžu. Dozvěděla jsem se plno zajímavých informací. Poté přišla na řadu politika, na kterou jsem se vůbec netěšila, ale nakonec jsem ji hltala stejně jako předcházející části. Kniha je úžasná. Bude zdobit mou knihovnu. 590 stran textu a k tomu několik stran s fotografiemi. Opravdu se nejedná o malou knihu. Fanouškům Arnolda (a nejen jim) knihu doporučuji.

všech 125 komentářů

Související novinky - Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh (0)

Kniha Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně290x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi