Tomík na cestách
O knize Tomík na cestách
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky. O výjimečné zážitky a neuvěřitelné situace neměl nezkušený Tomík nouzi: nabídky k sňatku, útěk před slonem, příšerní Indové, ale i nádherný Írán. To vše vám Tomík povypráví s humorem a nadsázkou.
Co říkají o knize uživatelé?
Tomíkova kniha a přednáška o jeho cestě tuk-tukem vzbudily velký zájem. Čtenáři oceňují jeho humor a schopnost vyprávět příběhy. Mnozí se shodují, že kniha je poutavá a čtivá, přičemž ilustrace dodávají textu na atraktivitě. Někteří by uvítali více fotografií, ale celkově je kniha hodnocena jako výjimečné dílo, které inspiruje k dobrodružství a překonávání překážek. Tomíkova odvaha a pozitivní přístup k cestování zanechávají silný dojem na čtenáře. Více v komentářích.
Komu by se kniha Tomík na cestách mohla líbit?
- Milovníci cestopisů a dobrodružných příběhů
- Čtenáři hledající inspiraci a motivaci
- Fanoušci humoru a vtipného vyprávění
- Rodiny s dětmi, které chtějí sdílet zážitky z cest
Kniha Tomík na cestách v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 187x |
| ve Čtenářské výzvě | 50x |
| v Doporučených | 8x |
| v Mé knihovně | 101x |
| v Chystám se číst | 78x |
| v Chci si koupit | 18x |
| v dalších seznamech | 2x |
„Když si něco vezmu do hlavy...“
„... mám za to, že všechno jde, nebo aspoň se o to člověk může pokusit, ale hned věci zatracovat se mi vážně nelíbí.“
všech 12 citátů najdete u autoraSouvisející novinka - Tomík na cestách
Knižní novinky (19. týden)
05.05.2019
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Tomáš Vejmola také napsal(a)
| 2019 | Tomík na cestách |
| 2023 | Tomík opět na cestách: Na kole do Gruzie a zpět |