Tohle není láska přehled

Ali Hazelwood

Rue Siebertová možná nemá všechno, ale má toho dost: přátele, na které se může spolehnout, finanční stabilitu, po které od dětství toužila, a úspěšnou kariéru na poli chemické technologie ve společnosti Kline. Její svět je příjemný, tvrdě vydřený a stabilní. Dokud vše neohrozí nepřátelské převzetí firmy, za nímž stojí přitažlivý Eli Killgore. On a jeho obchodní partneři prostě chtějí Kline, tečka. Eli má k prosazení tohoto převzetí své vlastní důvody – a je to muž, který vždy dostane, co chce. S jednou výjimkou: Rue.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2025 , Ikar (CZ)
Originální název: Not in Love, 2024

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Tohle není láska" vyvolala rozmanité reakce mezi čtenáři. Někteří si pochvalují autorčin styl a schopnost vytvářet zajímavé postavy. Jiní však kritizují nadměrnou přítomnost erotických scén, které podle nich zastínily příběh. Mnozí čtenáři si užili humor a dialogy, ale někteří postrádali hloubku a smysl. Celkově se zdá, že kniha oslovila různé publikum, ačkoliv ne všem vyhovovala. Čtenáři, kteří mají rádi Ali Hazelwood, si většinou našli něco, co je zaujalo, i když očekávali více vědeckého pozadí a méně erotiky. Více v komentářích.

Komu by se kniha Tohle není láska mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů s vědeckým pozadím
  • Čtenáři, kteří ocení erotické prvky v literatuře
  • Milovníci humoru a dialogů
  • Ti, kteří hledají oddechové čtení
  • Čtenáři, kteří mají rádi silné ženské postavy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tohle není láska. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Nelasp
předevčírem

(SPOILER) Tak, moje jízda s Ali končí, alespoň prozatím. Její hrdinky jsou fajn v tom, že u většiny z nich si člověk najde alespoň něco, s čím je schopný se tak nějak ztotožnit... A její hrdinové jsou empatičtí, chápaví, trpěliví... No, však se to řadí mezi fikci, že???. Tentokrát teda hodně erotična, ale tak nějak mě to neštvalo. Jinak moc není co napsat, v podstatě to jede autorčin vzorec, ale i tak si to člověk užije.

všech 105 komentářů

Související novinky - Tohle není láska (8)

TOP 100 knih roku 2025 podle čtenářů Databáze knih

27.12.2025

10 nejčtenějších knih (duben)

15.04.2025

Žebříček nejprodávanějších knih (12. týden)

26.03.2025

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

,,Možná. Ale někdy... někdy jsou lidé tak narušení tím, co se jim v životě, v minulosti stalo, co je poškodilo, že se se svými lásky nikdy nedočkají šťastných konců.´´ ´´Někteří lidé jsou možná předurčeni k tragédiím.´´

Kniha Tohle není láska v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně347x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi