Tma přehled

Jozef Karika

Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru. Pak se však stane cosi nečekaného a jeho ozdravný pobyt se změní v děsivou noční můru. Přestože dveře nikdo nezamkl, chata se mu stane vězením a on v ní svede zoufalý boj o přežití.... celý text

Horory Thrillery Literatura slovenská
Vydáno: 2018 , Argo
Originální název: Tma, 2015

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha 'Tma' od Jozefa Kariky vyvolává rozporuplné pocity. Někteří čtenáři oceňují napínavý příběh a atmosféru, jiní kritizují pomalé tempo a opakování. Hlavní postava se snaží uniknout ze stresujícího života, ale tma a samota přinášejí nové výzvy. Závěr překvapil, ale ne všichni byli spokojeni s jeho provedením. Celkově se názory na tuto knihu liší, což ukazuje na její různorodost a komplexnost. Více v komentářích.

Komu by se kniha Tma mohla líbit?

• Fanoušci psychologických thrillerů
  • Čtenáři, kteří hledají napínavé příběhy
  • Milovníci hororové atmosféry
  • Ti, kdo ocení nečekané zvraty
  • Čtenáři, kteří se zajímají o psychologii postav

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tma. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

IvanaZao
20.12.2025

Vlastně jsem to celé asi úplně nepochopila.

všech 415 komentářů

Související novinky - Tma (1)

Listopadové knižní novinky (12. - 18.11.)

12.11.2018

Zlé veci sa však nedajú iba tak vytriasť, nič zlé, čo sa ti usadí v hlave, poľahky nevytrasieš.

Nádej ťa zabije, lebo zomiera posledná.

všech 5 citátů najdete u autora

Kniha Tma v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 982x
v Mé knihovně468x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi