Ti druzí přehled
Děsivý psychothriller o ztrátě, bolesti, smrti… a odplatě. Gabe jednoho dne uvízl v zácpě za starým autem. Zadním oknem z něj vykoukla jeho pětiletá dcera Izzy. V ten okamžik ji viděl naposledy. Už tři roky cestuje po dálnici, kterou tenkrát jel, a hledá ji... Fran a Alice taky cestují. Ty dvě ale nikoho nehledají. Ty dvě utíkají. Před někým, kdo jim chce ublížit. Protože Fran ví, co se stalo Izzy. A co udělají ti druzí, když ji a Alici dostihnou…... celý text
Originální název: The Other People, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha Ti druzí je fascinující detektivní thriller, který čtenáře vtáhne do svého temného světa. Příběh se zaměřuje na ztrátu dítěte a zvrácenou spravedlnost, což vyvolává silné emoce. Autorka mistrovsky proplétá osudy postav, které se postupně odhalují a ukazují na složitost lidských vztahů. Přestože se objevují prvky nadpřirozena, příběh zůstává uvěřitelný a napínavý. Kniha je napsaná tak, že ji nelze odložit, a přesto vyžaduje zamyšlení nad morálními otázkami, které vyvstávají v průběhu čtení. Je to dílo, které zanechává hluboký dojem a nutí k úvahám o spravedlnosti a pomstě. Více v komentářích.
Komu by se kniha Ti druzí mohla líbit?
- Fanoušci napínavých thrillerů
- Čtenáři, kteří ocení psychologické prvky
- Milovníci temných příběhů
- Ti, kdo hledají hlubší morální otázky
- Čtenáři, kteří mají rádi propracované zápletky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ti druzí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 395 komentářůSouvisející novinky - Ti druzí (5)
10 nejčtenějších knih (leden)
15.01.2026
50 nejčtenějších knih roku 2021
27.12.2021
10 právě čtených knih podle uživatelů (leden)
15.01.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Říká se, že nenávist a hořkost vás zničí. Omyl. Je to naděje, co vás užírá zevnitř jako parazit. Ale naděje vás nezabije. Tak laskavá není.“
„Když se někdo pohřešuje, je to jiné, než když zemře. Svým způsobem horší. Smrt nabízí konečnost. Smrt vám dává svolení truchlit. Uspořádat poslední rozloučení, zapálit svíčky, položit květiny. Pustit. Když se někdo pohřešuje, zůstanete v předpeklí.“
všech 38 citátů najdete u autoraKniha Ti druzí v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 15x |
| v Chci si koupit | 200x |
| v dalších seznamech | 20x |

88 %
70 %

Zase jedna holčička, co zmizela v Anglii.
Kniha mi připomněla, že pod stromečkem bylo letos několik puzzle. Skládat začínáme od rohů, i tady jsou čtyři výchozí body - čtyři linie vyprávění (Gabe, Katie, Alice, Miriam). Postupujeme ke středu, dílky se začínají spojovat a končíme uprostřed šíleným a temným propletencem, z něhož zlověstně vykukují „Ti druzí“. Napínavé, čtivé, příjemně komplikované, přiměřeně překombinované.
85 % (zatím 1494 hodnocení s průměrem 82 %).