Teribear - Tajemství modré krabice přehled
Alena Mornštajnová

Vyprávění, které pomáhá. Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu, les nebo třeba cirkus. S kým se při tom seznámí? A podaří se mu najít domov? Ilustrované vyprávění o přátelství, odvaze a odhodlání ukáže rodičům i dětem, že ke štěstí může dojít, doskákat nebo dojet na koloběžce úplně každý. Ať už je živý, nebo plyšový.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Teribear - Tajemství modré krabice. Přihlašte se a napište ho.

Byla jsem nesmírně zvědavá, jak píše Alena Mornštajnová, kterou jsem si oblíbila, pro děti. Moc hezky napsaný příběh, který jistě výborně podpořil nadaci Terezy Maxové. Milé vyprávění o medvídkovi Terim a jeho přátelích. Nakonec jsem četla i nahlas mámě a místy jsme se dobře zasmály. Hlavně kuna Maruna mě dostala :-)

Knížku jsem brala jako podporu nadace Tezezy Maxové, kdy plyšový medvídek také nemá svůj domov a stále hledá, kam vlastně patří. Knížka by určitě mohla pomoci i k diskuzi mezi rodiči a dětmi, že každý nemá to štěstí a jistotu rodičovské náruče.
Knížky ke Dni dětí
24.05.2022
Knižní novinky (3. týden)
16.01.2022
Kniha Teribear - Tajemství modré krabice v seznamech
v Mé knihovně | 29x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Objeveno ve fondu městské knihovny také jako audiokniha. Hlas medvídkovi Terimu, veverce Simonce, manželům Brtníkovým i paní Sojkové propůjčil a vůbec všechno ostatní z knihy znamenitě přečetl Hynek Čermák (*1973). // Záznam je rozdělen do čtrnácti na sebe navazujících kapitolek. Celková stopáž činí 1 hodinu 44 minut. Poslouchala jsem dvakrát, takže… Kdo má rád pohádková dobrodružství s dobrým koncem nebo zrovna poznává bytové poměry v říší zvířat, ať to zkusí. :-) Dávám maximální počet hvězdiček. Krásné! // Řadím pod štítek kamarádství.
--------------------------------------
CITÁT:
Kde nestačí síla, musí přijít rozum.