Terapie sdílením vol. 2 přehled
Terapie sdílením série
< 2. díl
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou. Toto malé gesto spustilo lavinu; během následujících týdnů jim čtenáři začali posílat své rozchodové věty. Hashtag „terapie sdilenim“ se stal doslova kultovním a rozčísl poklidnou českou hladinku sociálních sítí naprosto nečekaným způsobem. Miliony lidí najednou získaly pocit, že nejsou ve virtuálním světě na reálné vztahy samy a že někteří jsou na tom vlastně ještě mnohem hůř než oni. Terapie zabrala. Netrvalo dlouho a vznikla kniha, která byla naprosto věrným obrazem autentického prostředí chatů a messengerů, kde se často odehrávají začátky, ale také konce vztahů. Kniha zaznamenala tak velký úspěch, že její pokračovaní bylo jen otázkou času. Terapie sdílením: Valentýnská edice je na světě! Tentokrát nejen o trpkém rozcházení, ale také o vztazích jako takových – někdy úsměvných a někdy až krutě smutných.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Druhý díl knihy vyvolává smíšené reakce. Někteří čtenáři oceňují vtipné momenty a zábavné příběhy. Jiní však považují knihu za slabší než první díl. Kritika se zaměřuje na nedostatek originality a opakování některých příspěvků. Mnozí se shodují, že podobný obsah lze najít na sociálních sítích zdarma. I tak se najdou i ti, kteří knihu považují za příjemné oddechové čtení, které může zlepšit náladu. Více v komentářích.
Komu by se kniha Terapie sdílením vol. 2 mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechové čtení
- Milovníci humoru a vtipných příběhů
- Fanoušci knih s tématy vztahů
- Uživatelé sociálních sítí, kteří ocení sdílené zážitky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Terapie sdílením vol. 2. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 43 komentářůSouvisející novinky - Terapie sdílením vol. 2 (1)
Knižní novinky (6. týden)
03.02.2019
Kniha Terapie sdílením vol. 2 v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 297x |
| ve Čtenářské výzvě | 48x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 50x |
| v Chystám se číst | 29x |
| v Chci si koupit | 15x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

51 %
62 %
(SPOILER) Druhý díl mě bavil stejně jako ten první – drží si stejnou úroveň, nezklamal a opět přinesl přesně to, co jsem od něj čekala. Trefné, syrové a občas až nepříjemně pravdivé věty, které člověku připomenou, jak komplikované umí vztahy být. Některé pasáže mě pobavily, jiné bodly přesně tam, kde neměly, ale to je právě to, co na téhle sérii oceňuju – říká věci bez obalu.
Kniha opět ukazuje situace, které zažil skoro každý, a donutí vás přemýšlet, proč si někdy necháme ubližovat nebo proč ignorujeme realitu, když ji máme přímo před očima.
Upřímné, výstižné a rozhodně stojí za přečtení.
Více recenzí najdete na mém Instagramu: @knizni.holka