Dvě temné vládkyně přehled

Kendare Blake

Temné koruny série

Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, královstvím se však nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí. Mirabella a Arsinoe se ukrývají na pevnině a každou noc prožívají svou vlastní noční můru. Zjevuje se jim přízrak proslulé Modré královny, jenž svým kostnatým prstem ukazuje k moři a dává jasný pokyn: vraťte se na Fennbrin. Chystá se povstání, s nímž má Modrá královna možná víc společného, než by kdokoli hádal… nebo čekal... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , Fragment (CZ)
Originální název: Two Dark Reigns, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři série Tři temné koruny vyjadřují smíšené pocity ohledně třetího dílu. Někteří si užívali návrat do světa a oblíbených postav, i když postrádali akci a zvraty z předchozích knih. Jiní považují tento díl za nejslabší, protože se příběh ubíral jiným směrem, než očekávali. Přesto většina čtenářů zůstává zvědavá na závěrečný díl a doufá v jeho velkolepé zakončení. Napětí a otevřené konce zanechávají čtenáře v očekávání dalšího vývoje příběhu. Více v komentářích.

Komu by se kniha Dvě temné vládkyně mohla líbit?

• Fanoušci fantasy literatury
  • Čtenáři, kteří hledají napínavé příběhy
  • Milovníci komplexních postav a vztahů
  • Ti, kdo si užívají nečekané zvraty
  • Čtenáři toužící po epických závěrech

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvě temné vládkyně. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

ZNellyZ
06.12.2025

Bála jsem se, že už nebude, co vyprávět, ale kniha je návyková stejně jako předchozí dvě. Je mi líto Katherine , protože to měla od začátku nejtěžší a stále to schytává. Jsem zvědavá na závěrečný díl, která ze sester to celé přežije a kdo vlastně bude vládnout?

všech 52 komentářů

Související novinky - Dvě temné vládkyně (1)

Knižní novinky (21. týden)

17.05.2020

Kniha Dvě temné vládkyně v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně331x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi