Tatér přehled
Měla jsem vše. Peníze, přátele a dokonalého snoubence, s nímž jsem měla prožít pohádkový život. Nakonec stačily tři dny, aby to bylo všechno pryč. Teď trčím v Brooklynu s nejprotivnějším tatérem na světě a snažím se dát si život opět dohromady. Jen by to šlo podstatně líp, kdyby se do toho nemotali šílení ex, moje úžasná matinka a v neposlední řadě emoční zhroucení, při kterém jsem si oholila část hlavy. Vážně, na co jsem myslela?! Nenechte si ujít tuto jízdu plnou sarkasmu a uštěpačných poznámek!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tatér. Přihlašte se a napište ho.

Příjemné čtení, bavila jsem se. Chemie mezi postavami příjemná, ale nebránila bych se něčemu intenzivnějšímu. Poslední třetina už mi přišla zbytečně natahovaná, nudila. Líbil se mi vývoj hrdinky - na začátku byla příšerná! Škoda, že nebylo hrdinovi "vidět do hlavy".

Tak tohle jsem dočetla na sílu. Hlavní hrdinové nesympatičtí, něco jako vzájemná přitažlivost popsána v 1 větě, dialogy šílené, občas jsem si je musela přečíst znovu, protože jsem se v nich ztrácela. Kdo čeká erotiku, tak tady žádná. Téma by to mohlo být pěkně, bohužel špatně zpracované.
Související novinky - Tatér (0)
Kniha Tatér v seznamech
v Mé knihovně | 186x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
,,Byl jsem blbec, že jsem to neviděl hned napoprvé, ale už tu chybu znovu neudělám."
Tak se mi líbilo jaký se objevila v salonu a i následné spolužití. Ovšem poté to bylo krapet táhle, ale ta chemie mezi nimi byla skvělá. A kdyby to bylo i z jeho pohledu bylo by to ještě lepší.