O knize Tatér

Měla jsem vše. Peníze, přátele a dokonalého snoubence, s nímž jsem měla prožít pohádkový život. Nakonec stačily tři dny, aby to bylo všechno pryč. Teď trčím v Brooklynu s nejprotivnějším tatérem na světě a snažím se dát si život opět dohromady. Jen by to šlo podstatně líp, kdyby se do toho nemotali šílení ex, moje úžasná matinka a v neposlední řadě emoční zhroucení, při kterém jsem si oholila část hlavy. Vážně, na co jsem myslela?! Nenechte si ujít tuto jízdu plnou sarkasmu a uštěpačných poznámek!

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha se setkala s pozitivními ohlasy od čtenářů. Mnozí ocenili, jak se postavy vyvíjejí a jak se příběh odvíjí. Hlavní hrdinka Vicky, původně rozmazlená dívka, prochází zajímavou proměnou. Její vztah s Jasonem, chudým tatérem, je plný humoru a napětí. Čtenáři si užívají vtipné dialogy a svižné tempo vyprávění. Kniha je považována za příjemné oddechové čtení, které překvapuje svou hloubkou a neotřelým pojetím klasického tématu bohatství a chudoby. Většina čtenářů se těší na další autorčiny knihy a doporučuje je ostatním. Více v komentářích.

Komu by se kniha Tatér mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechové romantické příběhy
  • Milovníci humoru a vtipných dialogů
  • Fanoušci české literatury
  • Ti, kdo ocení osobní růst postav
  • Čtenáři, kteří mají rádi příběhy o protikladech

Kniha Tatér v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně208x

Až když jsme našli lásku, víme, co nám v životě chybělo.

Související novinka - Tatér

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi