V náruči diplomata přehled
Sourozenci z Cranford Estate série
< 3. díl
Lucy Quinnová byla v posledních letech stíhána jednou pohromou za druhou – nejenže ji těsně před svatbou znásilnili, ale její snoubenec přišel při pokusu pomstít její čest o život. Následovala smrt její matky a po nějaké době ji opustí i churavějící otec. V době, kdy začala pečovat o zraněného charismatického Charlese, to byla smutná a uzavřená dívka, která od života už nic nečekala. Jak se však postupně s Charlesem sbližovala, nabývala dojmu, že by to mohl být právě on, kdo ji vyvede ze spárů minulosti a uzdraví její traumata. Stačí, aby prokázala odvahu a vydala se jeho laskajícím rukám.... celý text
Originální název: Scandalously Bound to Gentleman, 2024
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V náruči diplomata. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
Související novinky - V náruči diplomata (0)
Kniha V náruči diplomata v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 4x |
| v Mé knihovně | 6x |
| v Chystám se číst | 1x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Helen Dickson také napsal(a)
| 2005 | Pirátova dcera |
| 2008 | Zrádkyně |
| 2008 | Na doživotí svoji |
| 2006 | Nevěsta z Belhavenu |
| 2015 | Povedené manželství |

68 %
80 %

Většina děje se odehrává v exotické Indii. Lucy patří mezi hrdinky nacházející se ve špatné životní etapě a o podobných čtu raději než o bezstarostných, hýčkaných princeznách. S Charlesem se seznámí během jeho ošetřování v nemocnici, takže další bod navíc za její dobrovolnou práci. Milejší povahu má diplomat Charles, není to žádný hejsek ani sukničkář bez srdce. Působilo to na mě bohužel trochu odtažitě a není tam skoro žádný děj, místo dynamiky převládají popisy toho jak se kdo cítí při polibku apod., tempo je pomalé, takže jsem se nudila. Přesto díky vydavatelství Harlequin za tyto říjnové romance o ženách, kterým se hodí spolehlivější nebo dobromyslný přítel víc než cokoli jiného.
Nemám ve zvyku hodnotit harlekýnky vysoko, takže kolem 2* je za mě OK, hvězdička navíc za "drsnější" téma, tedy za odvahu jít i do temnějších námětů. Akorát zpracování mohlo dopadnout lépe..