Svět bez stížností přehled
Will Bowen
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz. V této knize se dozvíte, co dělá stížnost stížností, proč je stěžování tak destruktivní, jak si přestat stěžovat a jak k tomu inspirovat i ostatní. Je plná praktických návodů a příběhů lidí, kteří touto životní transformací už prošli. Naučí vás nejenom si nestěžovat, ale celkově být pozitivnější a mít takový život, o jakém jste vždy snili. Navíc se díky speciálnímu nestěžovacímu náramku můžete zúčastnit 21denní výzvy a přidat se tak k více než 10 milionům lidí ve 106 zemích světa.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2017 , SynergieOriginální název:
A Complaint Free World, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svět bez stížností. Přihlašte se a napište ho.

V podstatě furt dokola, otravné tipy z Ameriky kde je vše zalito sluncem a enormní, příklady na palici a nedořešený, nesedící na naši společnost.
A ne, opravdu nejde být v pohodě s každou životní situací...jde vidět že to tihle rádoby rádci nebo-li guruové ještě nezažili.
Stěžovat si na reálnou věc je úplně normální a zdravý, každopádně už chápu proč je Amerika furt tak falešně happy and cool.
Učí se to z tady těch knih, kvete jim pšenka a jak vidím, tak se jim daří bohužel i u našich buranů.
Dno neskutečný.

Každý kousek laskavosti se počítá a každé dobré slovo tu naši "společnou polévku" posune jistě k maně:).
"Než promluvíš, zvaž, jestli tvá řeč bude lepší než ticho."
"Když jsi v jámě, přestaň kopat."
Kniha Svět bez stížností v seznamech
v Mé knihovně | 222x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
Od knihy jsem příliš neočekávala, předpokládala jsem, že ji jen zběžně prolistuji, ale nakonec docela zaujala.
Uvědomila jsem si, jak moc je stížnostmi ovlivněn každodenní život. Nejen ten můj, ale i v okolí. Copak není běžné se setkat se sousedem, s rodinou a co se většinou řeší?
A v poslední době to ještě více potvrzují sociální sítě, protože to, co se děje v komentářích je opravdu více než tragické.
Ale zpět ke knize, samozřejmě z ní číší jiná kultura než ta naše, ale upřímně brát věci pozitivněji, alespoň větší část z nich, je rozhodně k zamyšlení.
Ke komu si přisednete - k člověku, který bručí, na všechno si stěžuje nebo k někomu, kdo rozdává úsměv a vyzařuje pozitivní energii?