Na dveře klepe smrt přehled

Peter James

Pro město Brighton má nevyčíslitelnou hodnotu publicita, která plyne z toho, že se zde natáčí velký hollywoodský film o největším milostném příběhu v dějinách tohoto města – o lásce mezi anglickým králem Jiřím IV. a Marií Fitzherbertovou. Pro rockovou superstar Gaiu, která zoufale touží po tom, aby ji brali vážně jako herečku, je to role, jež by jí mohla přinést nominaci na Oscara. Pro detektiva-superintendenta Roye Gracea ze sussexské kriminálky je to noční můra, která se mu odvíjí před očima. Gaiu pronásleduje posedlý fanoušek či fanynka. První pokus připravit ji o život se odehrál několik dní předtím, než opustila svůj domov v Los Angeles a odletěla do Brightonu. Teď, jak Gracea varovali, se onen šílenec možná volně pohybuje v jeho městě, čeká, pozoruje a plánuje… Nový doposud nevydaný román v ČR. Peter James – světoznámý autor bestsellerů – prodáno již přes 15 milionu výtisků... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2017 , Brána
Originální název: Not Dead Yet, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na dveře klepe smrt. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Kochy84
14.10.2025

(SPOILER) Kdybych nepotřeboval knihu jejíž název obsahuje slovo dveře, nikdy bych se k téhle nedostal. Takhle jsem po ní sáhl s tím, že by to mohla být detektivní spotřebka a přesně taková vlastně je. Hodně mě to bavilo a za pár dní si na to už ani nevzpomenu. Tak to má být.
Co mě samotného překvapilo, jak hodně kniha z roku 2012 zestárla. Telefony BlackBerry, internetové kavárny, tištěné noviny, Top Gear.. totální retro. A hlavní zaporák, to snad už by dneska ani neprošlo (teda ne že by defacto úplně stejnou zápletku nepoužil jeden superautor v jeho superknize z Prahy.. ale tam to alespoň byl nemocný člověk a ne nějaký obyčejný transvestita)
Já byl fakt spokojený. Je to osmý díl, ty minulé neznám, asi jako když chytnete nějaký seriál od prostředka, dobře se bavíte ale další díly vidět nepotřebujete.

všech 23 komentářů

Související novinky - Na dveře klepe smrt (0)

Kniha Na dveře klepe smrt v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně34x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Peter James také napsal(a)

Peter James
britská, 1948