Zrůdní mrtví přehled
Strážkyně hrobů série
Keira by si opravdu přála, aby se její život konečně vrátil zase do normálu. Je však velice těžké být normální, když díky své schopnosti vidět duchy dostala práci hrobnice a navíc bydlí přímo na městském hřbitově. Když Keira jednoho dne obdrží pozvánku na večeři do chátrajícího sídla Danea Crispina, ví, že si nemůže dovolit toto pozvání odmítnout. Poslední potomek slavné rodiny Crispinů totiž žije takřka jako poustevník a nežádal by o její společnost jen tak pro nic za nic. Keira ho zatím potkala jen jednou jedinkrát a toto setkání ji poznamenalo jednou provždy… tehdy se ji totiž pokusil zabít. Rozlehlé sídlo Crispinových je prodchnuté spletitou a krvavou minulostí. Sotva Keira překročí práh tohoto děsivého domu, vycítí přítomnost neklidných duchů, a Dane už ji také velice netrpělivě očekává…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrůdní mrtví. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 66 komentářůSouvisející novinky - Zrůdní mrtví (3)
10 nejčtenějších knih (březen)
15.03.2025
Žebříček nejprodávanějších knih (7. týden)
20.02.2025
Hladový hrob, Veliké když a další knižní novinky (5. týden)
26.01.2025
Kniha Zrůdní mrtví v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 376x |
| ve Čtenářské výzvě | 104x |
| v Doporučených | 16x |
| v Mé knihovně | 223x |
| v Chystám se číst | 118x |
| v Chci si koupit | 67x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Darcy Coates také napsal(a)
| 2019 | Duch domu Ashburnů |
| 2019 | Tajemství sídla Craven Manor |
| 2021 | Kořist |
| 2020 | Přízraky domu Carrowů |
| 2021 | Hlasy v bouři |

81 %
63 %

Třetí díl nás vrací přesně tam, kde ten minulý skončil, a příběh na sebe opravdu hezky navazuje. První dva díly mě bavily a protože má tento podle Databáze knih nejlepší hodnocení, šla jsem do něj s velkými očekáváními. Možná právě proto jsem nakonec mírně zklamaná.
Nevím přesně proč, ale něco důležitého mi tu chybělo. Kniha je sice dobře napsaná, čtivá a stránky utíkají samy, ale napětí, které v prvních dílech tak dobře fungovalo, jako by se vytratilo. Atmosféra pro mě nebyla vůbec temná – necítila jsem strach, obavy ani tíhu, kterou bych u tohoto typu příběhu čekala.
Líbí se mi, že se konečně dozvídáme více o hlavní hrdince, která už od začátku tápe v tom, kým vlastně je. Na druhou stranu je děj tentokrát poměrně předvídatelný a místy působil zvláštně nebo ploše, jako by ztratil tu jiskru, která mě v sérii držela doteď.
Celkově tedy třetí díl hodnotím 3 z 5 hvězd. Není špatný, čte se rychle a má své momenty, ale očekávala jsem něco temnějšího, napínavějšího a silnějšího. Uvidíme, co přinese další pokračování – doufám, že se série znovu nadechne.