Duchové rodiny Folcroftů přehled
Darcy Coates
Strašidelné domy série
Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. May a Peter Folcroftovi se zpočátku zdají být vřelí a okouzlující a jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky. Do té doby, než se začnou dít divné věci. Poté, co bouřka přeruší telefonní vedení, se i May začne chovat podezřele. Tara s Kylem se snaží předstírat, že se svými prarodiči tvoří spokojenou rodinku, ale zdánlivě prázdný deník spolu s jednou ze zamčených místností odhalí stopy vedoucí k pátrání po neodpustitelných lžích a tajemstvích, které se k příběhu rodiny Folcroftových vážou. A duchové začínají být neklidní...... celý text
Literatura světová Horory Romány
Vydáno: 2020 , FobosOriginální název:
The Folcroft Ghosts, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duchové rodiny Folcroftů. Přihlašte se a napište ho.
A tohle mělo být co? Horror si tedy představují malinko jinak. Zde se jednalo spíše o příběh s prvky tajemna. Strašidelné to nebylo ani trochu, jediné co bylo super, že ta knížka není silná a za jeden den se dá poslechnout, či přečíst. 60%
Jedním slovem " nuda".
Bohužel to tak je. Není se kde byť jen trochu bát.
Snad další díl nabídne více
Knižní novinky (39. týden)
20.09.2020
„... co záleží na tom, že nějaký příběh po měsíci zapomenu, když se při jeho čtení dobře pobavím?“
Kniha Duchové rodiny Folcroftů v seznamech
v Přečtených | 1 654x |
horory duchové a přízraky strašidelné domy strašidelné příběhy
2019 | Duch domu Ashburnů |
2019 | Tajemství sídla Craven Manor |
2021 | Kořist |
2020 | Přízraky domu Carrowů |
2021 | Hlasy v bouři |
Mě se knihy od Darcy prostě líbí! Já nečekám žádný horor, kde se budu klepat strachy, to bych sáhla po jiném autorovi. Přesně tohle jsem hledala, tajemství, prvky tajemna, duchy, rozuzlení a šťastný konec. Líbí se mi, jakým stylem si mě autorka získá, jak píše a jak to má "jemné". Na silnější horory musím ještě "uzrát" :D a za mě je Darcy Coates skvělým krokem vpřed vstříc hororové tématice. Mám ráda to lehké mrazení při čtení. Za mě super příběh.