Strach přehled

Jozef Karika

Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti. Společně s bývalou láskou a kamarády musí čelit nejen zlomyslné síle, ale i stínům vlastní minulosti. Všechny pády a zklamání, které do té doby zažil, jsou ničím proti peklu číhajícímu na místech, kde vyrůstal. Autor bestsellerů Jozef Karika v děsivém příběhu s nadpřirozenými prvky přináší i citlivé vyprávění o tom, jak naše životy ovlivňuje dětství a všechno, co jsme jako děti zažili. Při psaní mi nešlo jen o dynamický příběh - chtěl jsem čtenářům naservírovat i pořádnou dávku strachu. Pokud jsem po dopsání kapitoly sám nespal u rozsvíceného světla, nebyl jsem spokojený. Naopak, když se mi podařilo sebe samého pořádně vyděsit, bral jsem to jako známku úspěchu, prozrazuje autor.... celý text

Horory Romány Literatura slovenská
Vydáno: 2016 , Argo
Originální název: Strach, 2014

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha 'Strach' nabízí čtenářům intenzivní zážitek plný napětí a hrůzy. Atmosféra je temná a mrazivá, což umocňuje příběh o záhadných zmizeních dětí v zimních měsících. Autor mistrně buduje napětí a strach, což čtenáře nutí obracet stránky s napětím. Závěr příběhu je překvapivý a zanechává silný dojem, i když někteří čtenáři by uvítali více rozpracované postavy a detaily. Celkově se jedná o poutavý thriller, který osloví milovníky hororového žánru. Více v komentářích.

Komu by se kniha Strach mohla líbit?

• Fanoušci hororových příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi napínavé thrillery
  • Milovníci temné atmosféry a mysteriózních zápletek
  • Ti, kdo ocení psychologické prvky v literatuře

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strach. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

marky2558
08.12.2025 audiokniha

Posloucháno jako audiokniha -skvěle namluvené!
Co se týká samotného příběhu - ano, bylo to slabší než Trhlina, ano, byly tam ne úplně pochopitelné místa - ano, říkala jsem si, že hlavní hrdina je občas tak moc tupý, až to bolí ALE stejně mě to bavilo a nebyl to ztracený čas.

všech 515 komentářů

Související novinky - Strach (2)

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019

Podzimní novinky z nakladatelství Argo

03.11.2016

Jen žádný smysl, záměrné zapomnění je mnohem příjemnější, snadněji se s ním žije.

Kniha Strach v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených2 231x
v Mé knihovně547x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi